Τρίτη 30 Μαΐου 2023

Θεσσαλονίκη: Γυναίκα σώθηκε από τα χέρια βιαστή με επέμβαση της Αστυνομίας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Από βιασμό και από ανθρωποκτονία σώθηκε μια 38χρονη γυναίκα στη Θεσσαλονίκη χάρη στην παρέμβαση της αστυνομίας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. ο δράστης, ένας 39χρονος Γεωργιανός επιχείρησε αρχικά να βιάσει τη μητέρα του παιδιού του και έπειτα της επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο.   Οι αστυνομικοί εισήλθαν στο διαμέρισμα, σπάζοντας την πόρτα και συνέλαβαν τον 39χρονο.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραγία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απόπειρα βιασμού, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, απειλή, παράβαση Νόμου περί όπλων και Νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει:

H άμεση κινητοποίηση και η αποφασιστικότητα αστυνομικών της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης και του Αστυνομικού Τμήματος Λευκού Πύργου έπειτα από κλήση στο τηλεφωνικό κέντρο της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, οδήγησε στη σύλληψη 39χρονου Γεωργιανού, ο οποίος επιτέθηκε και τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο τη σύνοικό του – μητέρα του παιδιού τους.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απόπειρα βιασμού, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, απειλή, παράβαση Νόμου περί όπλων και Νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας.

Tο ιστορικό

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς πρωινές ώρες χθες (18-12-2021) αποπειράθηκε να προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της 38χρονης συνοίκου του τραυματίζοντας τη με αιχμηρό αντικείμενο. Κατά την άφιξη των αστυνομικών ο 39χρονος αρνήθηκε να ανοίξει την πόρτα της οικίας, ενώ παράλληλα η 38χρονη καλούσε σε βοήθεια.

Ένεκα άμεσου κίνδυνου ζωής που διέτρεχε η παθούσα, οι προστρέξαντες αστυνομικοί εισήλθαν στην οικία, αντιλαμβανόμενοι τον 39χρονο να επιτίθεται με αιχμηρό αντικείμενο στη σύνοικό του, καταφέρνοντας άμεσα να τον απομακρύνουν από αυτήν.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ