Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Πρώην σύντροφος Παναγιωτόπουλου: «Μου έλεγε ότι δεν σκέφτηκε ότι θίγει τις κοπέλες»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στον ΣΚΑΙ μίλησε η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, που έχει καταθέσει μήνυση εις βάρος του για δημοσιοποίηση βίντεο ερωτρικού περιεχομένου.

Η 30χρονη αποκάλυψε ότι ο παρουσιαστής της ζητούσε να τραβήξουν τα βίντεο, επειδη ζούσαν σε διαφορετικές πόλεις.

«”Έλα να βγάλουμε αυτό το βίντεο, να το έχουμε για μας, επειδή είσαι σε άλλη πόλη και μου λείπεις”. Ήμουν 100% σίγουρη ότι ήταν αυτός, ότι το βίντεο δεν ήταν προϊόν υποκλοπής. Κατατέθηκε μήνυση τον Φεβρουάριο του 2019 κι αυτός ανέβασε ακόμη ένα βίντεο τον Απρίλιο του 2019» δήλωσε.

Ερωτηθείσα γιατί δε συνελήφθη, αφού ενεργοποιήθηκε το αυτόφωρο, απάντησε ότι «δεν τον συνέλαβαν γιατί οι τρεις αστυνομικοί του τμήματος Αλοννήσου είπαν ότι δεν ξέρουν πού μένει και ότι δεν τον εντόπισαν».

Η 30χρονη αποκάλυψε ότι τον Αύγουστο του 2021 επισκέφτηκε την Αλόννησο, ώστε να συνομιλήσει με τον παρουσιαστή και να τα βρουν εξωδικαστικά.

«Μου λέει “μετάνιωσα και έχω αλλάξει” αλλά το υλικό παρέμενε αναρτημένο. Είχαμε επικοινωνία τον τελευταίο καιρό και μου έλεγε ότι άλλαξε και ήθελα να του δώσω μια ευκαιρία. Εξέφρασε την επιθυμία να τα βρούμε εξωδικαστικά. Είναι πολύ χειριστικός και με τούμπαρε. Πήγα στην Αλόννησο για να δω αν όντως άλλαξε. Είδα ότι δεν έχει καμία πρόθεση να συζητήσουμε» τόνισε.

Στο νησί συνάντησε τον παρουσιαστή με τη νέα του σύντροφο και την ενημέρωσε για τις πράξεις του.

«Tους πέτυχα στο δρόμο μαζί. Της είπα “το ξέρεις ότι είσαι μ’ αυτόν τον άνθρωπο που έχει ανεβάσει βίντεο μου; Ο ίδιος μου είπε ότι είναι… ποταπό”. Μετά, μου έστειλε ένα μήνυμα που έγραφε “δεν σου κρατάω κακία γι’ αυτό που έκανες. Nα ξέρεις, πέτυχες αυτό που ήθελες.” Νόμιζα ότι έχουν χωρίσει, μετά έμαθα ότι παντρεύτηκε και μου φαίνεται παράλογο όλο αυτό. Ποιος παντρεύεται κάποιον που έχει γνωρίσει πριν από 15 ημέρες και ενώ ξέρει όλα αυτά που έχει κάνει”»

Μετά από όλα αυτά που είχαν συμβεί, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, σύμφωνα με τα λεγόμενα της, της ζήτησε να συνευρεθούν ξανά σεξουαλικά και της εκμυστηρεύτηκε ότι δεν σκέφτηκε ότι θίγει τις συντρόφους του με τις πράξεις.

«Του το ξέκοψα, του είπα ότι δεν μπορώ να τον δω ερωτικά έπειτα απ’ όλο αυτό. Το μόνο που μου είπε είναι ότι ποτέ δεν σκέφτηκε ότι κάνει κακό και θίγει τις κοπέλες. Πίστευε ότι δεν είναι κακό. Κρίμα που έγιναν έτσι τα πράγματα, θα μπορούσαν να είναι αλλιώς», είπε η ίδια.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ