Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

Αποκάλυψη Μπιμπίλα: «Ηθοποιός “παγιδεύει” γκέι παντρεμένους και τους εκβιάζει με φωτογραφίες»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε μια νέα καταγγελία εκβιασμού από ηθοποιό αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, τονίζοντας, όμως, πως η συγκεκριμένη καταγγελία δεν έχει φτάσει ακόμη στο ΣΕΗ.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, μιλώντας σε εκπομπή του ΟΡΕΝ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Χθες το βράδυ βομβαρδίστηκα με τηλεφωνήματα για μια καταγγελία που δεν έχει έρθει καν ακόμη στο ΣΕΗ. Δεν ήξερα ούτε το πρόσωπο που καταγγέλλει, ούτε το άτομο που καταγγέλλεται», ανέφερε ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ.

Πρόκειται για καταγγελία που αφορά ηθοποιό, ο οποίος φέρεται να «παγιδεύει» ομοφυλόφιλους άντρες που είναι παντρεμένοι και έπειτα να τους εκβιάζει με φωτογραφίες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα θα κινηθεί νομικά.

«Έχω ζητήσει πάρα πολλές φορές από πολλούς ηθοποιούς που μας λένε πράγματα, αλλά δεν έρχονται να τα καταθέσουν ούτε στα αρμόδια όργανα του ΣΕΗ ούτε στη δικαιοσύνη, ότι το να τα λέει ο ένας στον άλλον ή να τα γράφει στα social media, δεν έχει νόημα. Έχω ακούσει τρομερά πράγματα στα αυτιά μου και πραγματικά τους λέω: “αυτό που μου είπες, γιατί δεν έρχεσαι να το καταθέσεις και να βοηθήσεις κι άλλους ανθρώπους;. Και λένε ότι δεν θέλουν να αναμιχθεί το όνομά τους», συμπλήρωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ