Tην δύναμη να αποκαλύψει όσα έζησε δίπλα σε έναν «γνωστό δικηγόρο» ο οποίος όπως λέει, την αποπλάνησε στα 14 της χρόνια, βρήκε μια 22χρονη αποκαλύπτοντας τα πάντα σε μια συγκλονιστική καταγγελία.
Η ίδια, μιλώντας στο OPEN το πρωί της Παρασκευής, είπε πως η υπόθεση είναι στα δικαστήρια. Όπως είπε στα 14 της χρόνια γνωστός δικηγόρος την κακοποίησε σεξουαλικά.
Αν και έχει ολοκληρωθεί η ανάκριση, ο δικηγόρος έχει παραπεμφθεί σε δίκη για κακούργημα, για ασελγείς πράξεις σε ανήλικο, ωστόσο ακόμα δεν έχει προσδιοριστεί η δίκη.
«Με έπεισε ότι δεν με αγαπά κανείς από την οικογένειά μου και έτσι μου έλεγε ότι του οφείλω να του στέλνω φωτογραφίες μου γυμνές, έστελνε και εκείνος σε εμένα. Έλεγε ότι μου παρείχε ψυχολογική στήριξη και στα 15 μου και βρεθήκαμε σεξουαλικά. Με πίεζε να έρθω σε επαφή μαζί του και με άλλες γυναίκες, με την θεία μου, με φίλες μου, με την γυναίκα του», είπε στο ΟΡΕΝ.
Μάλιστα όπως είπε η ίδια μερικά χρόνια αργότερα, αντιλήφθηκε ότι ο γνωστός δικηγόρος δημοσίευσε τις φωτογραφίες της στο διαδίκτυο οι οποίες έφτασαν σε αγνώστους οι οποίοι με την σειρά της την απειλούσαν και την εκβίαζαν.
Σε βάρος του δικηγόρου υπάρχουν ακόμα δύο μηνύσεις για ασέλγεια εις βάρος δύο κοριτσιών 12 και 14 ετών, στην Άνδρο, για τις οποίες πράξεις, σύμφωνα με πληροφορίες, ο δικηγόρος πρόκειται να δικαστεί τον Μάιο.
Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και λέει ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της νεαρής κοπέλας.
«Ήθελε να με κάνει έρμαιο»
«Με έκανε να πιστεύω ότι τού οφείλω να κάνω αυτά που μού ζητάει. Ήθελε να με κάνει σεξουαλικό έρμαιο. Που θα το χειριζόταν όπως αυτός θέλει για να ικανοποιεί τις δικές του σεξουαλικές ανάγκες. Με συνεχόμενα μηνύματα, πολύωρα τηλεφωνήματα στα οποία έλεγε πόσο ερωτευμένος είναι μαζί μου, Γινόταν όλο πάρα πολύ μεθοδευμένα, ήξερε ακριβώς τι πρέπει να κάνει», είπε.
Ο κατηγορούμενος ο οποίος 7 χρόνια μετά δεν έχει ακόμα δικαστεί για τις πράξεις του, άρχισε να διαρρέει τις φωτογραφίες ως έναν τρόπο πίεσης για να αποσύρει την αγωγή σε βάρος του από την 22χρονη.
«Θέλω την ζωή μου πίσω»
«Κάθε φορά πριν από κάποια δίκη διαρρέουν φωτογραφίες μου στο ίντερνετ», λέει η ίδια.
Η νεαρή κοπέλα ανέφερε ότι ένας ακόμα λόγος που αποφάσισε να προχωρήσει επώνυμα με την καταγγελία είναι γιατί δεν θέλει πια να ζει μες στο φόβο.
«Κουράστηκα πολύ και θέλω να συνεχίσω τη ζωή μου όπως αρμόζει σε μία 22χρονη κοπέλα, έχασα τη φοιτητική μου ζωή, δυσκολεύτηκα πάρα πολύ για να ανταπεξέλθω στη σχολή μου. Θέλω τώρα πια που μπαίνω στον εργασιακό τομέα, να είμαι ένας κανονικός άνθρωπος που δεν φοβάται τίποτα. Κουράστηκα να φοβάμαι», τόνισε.
Μιλώντας στην κάμερα και ο πατέρας της, λέει πως στηρίζει το παιδί του και καλεί και άλλους γονείς να στηρίζουν τα παιδιά τους σε αντίστοιχες περιπτώσεις.
Δείτε το