Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Είχε εκατοντάδες φωτογραφίες από δεκάδες γυναίκες» – Νέες αποκαλύψεις από την πρώην σύντροφο του

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε νέες αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο προέβη η 30χρονη πρώην σύντροφός του. Όπως καταγγέλλει, ο παρουσιαστής είχε δικό του κανάλι στο διαδίκτυο στο οποίο επί τουλάχιστον 8 χρόνια ανέβαζε βίντεο στα οποία πρωταγωνιστούσαν – εν αγνοία τους – νεαρές κοπέλες.

Η κοπέλα μίλησε για όλα με λεπτομέρειες, ημερομηνίες και τοποθεσίες.

«Είδα ότι πέρα από αυτό το βίντεο και σε μια άλλη σελίδα είχε λογαριασμό, είχε δικό του κανάλι και ανέβαζε. Είχε 10 βίντεο, δεν ξέρω πόσες φωτογραφίες από διάφορες γυναίκες και τρία δικά μου βίντεο και 300 φωτογραφίες περίπου. Ένα κανάλι που το είχε για περίπου 8 χρόνια. Δε φαίνονταν σε όλες τα πρόσωπα καλά, τα έκοβε. Κάποιες ήταν νεαρές και γενικά είχε μια ροπή στις νεαρές. Η προηγούμενη σχέση του από εμένα ήταν 23 και μάλιστα μου έλεγε επειδή εγώ ήμουν 24 … «α, είσαι μεγάλη!». Είχε ένα θέμα».

«Ήθελε να κάνουμε όλα τα ακραία που έβλεπε στις πορνό ταινίες»

Σύμφωνα με τις καταγγελίες της, όσο περνούσε ο καιρός ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε και μεγαλύτερες απαιτήσεις, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Γι’ αυτό χώρισα μαζί του, γιατί δεν μπορούσα να κάτω αυτά που ζητούσε. Ήταν πιεστικός, ήθελε να κάνουμε όλα τα ακραία που έβλεπε στις πορνό ταινίες. Και ειδικά το τελευταίο εξάμηνο, ήταν πιεστικός και μετά από ένα σημείο δεν άντεχα, δεν μπορούσα. Μου είχε πει για κάποιους φίλους του ή άλλες κοπέλες κάποιες πρώην και μάλιστα μου έστελνε και φωτογραφίες γυμνές από άλλες κοπέλες, για να του πω ποια μ’ αρέσει και είχε κάποιους που έλεγε ότι ενδιαφέρονται για εμένα και ότι με είδαν… να κάνουμε κάτι όλοι μαζί».

Όταν η 30χρονη ηρέμησε από το αρχικό σοκ των αποκαλύψεων άρχισε να ψάχνει να βρει κι άλλες κοπέλες που εμφανίζονταν στα βίντεο ώστε να κινηθούν νομικά όλες μαζί.

Η 30χρονη είπε στον ΑΝΤ1 πως «μόνο με μια κοπέλα είχε επικοινωνήσει και της είπε «ναι, εγώ είμαι στο βίντεο» και πια αυτή η κοπέλα είναι στο εξωτερικό, είναι παντρεμένη και δεν θέλω να το ψάξω, της είχα στείλει πριν δυο χρόνια μήνυμα από τα social και σε μια άλλη είχα στείλει και προφανώς είναι εκείνη, αλλά το αρνήθηκε, δεν ήθελε. Ελπίζω τώρα, όσες το δούνε να μιλήσουν, γιατί είναι πάρα πολλές οι πρώην του Στάθη…γιατί ξέρω ό,τι στον υπολογιστή του είχε άπειρο υλικό, πάνω από 50 γυναίκες».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ