Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Σε ιδιοκτήτη καταστήματος εμπορίας όπλων ανήκαν οι 3.500 σφαίρες που βρέθηκαν στην Λ. Κηφισού

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ιδιοκτήτης καταστήματος εμπορίας όπλων και πυρομαχικών ο «ένοχος» για τις περίπου 3.500 σφαίρες που βρέθηκαν «πεταμένες» στη μέση του δρόμου, στη λεωφόρο Κηφισού.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ΕΛ.ΑΣ., ο εν λόγω έμπορος μετέβη αυτοβούλως στο Τμήμα Ασφαλείας Κολωνού το μεσημέρι, όπου ανέφερε πως οι σφαίρες έπεσαν χωρίς να το καταλάβει από το αυτοκίνητό του, κατά τη μεταφορά τους στο κατάστημά του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

«Πρωινές ώρες της 14-12-2021, μετά από κλήση στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ), μετέβησαν στη Λ. Κηφισού στην Αθήνα και διαπίστωσαν στη δεξιά πλευρά του οδοστρώματος, διασπορά μεγάλου αριθμού φυσιγγίων πυροβόλου όπλου.

Τα φυσίγγια περισυλλέγησαν και κατασχέθηκαν.

Μεσημβρινές ώρες σήμερα (16-12-2021), μετέβη αυτοβούλως στο Τμήμα Ασφαλείας Κολωνού ημεδαπός ιδιοκτήτης καταστήματος εμπορίας όπλων και πυρομαχικών και δήλωσε ότι πρωινές ώρες της 14-12-2021, κατά τη μεταφορά με αυτοκίνητο σε κατάστημά του, χωρίς να το αντιληφθεί απώλεσε συσκευασίες με αριθμό φυσιγγίων.

Για το ανωτέρω συμβάν ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας και από το Τμήμα Ασφαλείας Κολωνού σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί όπλων».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ