Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

Χρεωκοπημένος ο Πέτρος Φιλιππίδης – Χρωστάει 1 εκατομμύριο ευρώ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πέτρος Φιλιππίδης ο οποίος κρατείται στις φυλακές της Τρίπολης, εκτός από τις κατηγορίες για έναν βιασμό και δύο απόπειρες που τον βαραίνουν, έχει να αντιμετωπίσει και τεράστιες οφειλές.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, σύμφωνα εκπομπή του ΑΝΤ1, χρωστάει τεράστιο πόσο στις τράπεζες σε δάνεια στα οποία έχουν μπει εγγυητές μέλη της οικογένειας του. Υπενθυμίζεται πως στις φυλακές Τριπόλεως όπου κρατείται, φαίνεται να απολαμβάνει όλες τις ανέσεις που είχε και στην πολυτελή ζωή του.

Διαβάστε ακόμη: VIP κελί για Φιλιππίδη και Λιγνάδη: Ατομικό home cinema και ανέσεις (Φωτό)

«Υπάρχει ένα τεράστιο χρέος, μια μεγάλη οφειλή σε τράπεζες. Πληροφορίες μου λένε ότι αγγίζει το 1 εκατομμύριο ευρώ. Ένα ποσό που αφορά δάνεια επισκευαστικά κατοικιών και επαγγελματικά. Στα δάνεια αυτά είναι εγγυητές κοντινά πρόσωπα του ηθοποιού και σκηνοθέτη. Με την προφυλάκισή του, τα όποια σχέδια υπήρχαν, έμειναν πίσω, με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα με τις καταβολές των χρημάτων για τα δάνεια.

Διαβάστε ακόμη: Σε δίκη για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού παραπέμπεται ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης

Μου μεταφέρουν πως η οικονομική κατάσταση της οικογένειας είναι απελπιστική. Είναι υποθηκευμένα τα τρία γνωστά ακίνητα του Φιλιππίδη: το πατρικό του ηθοποιού στο χωριό Κουκλιοί στα Ιωάννινα, η μεζονέτα στο Ψυχικό και ένα εξοχικό σπίτι στο Βραχάτι. Μάλιστα, 1-2 φορές έχει βγει σε πλειστηριασμό το σπίτι στο Ψυχικό και το σταμάτησε η ίδια η οικογένεια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος της εκπομπής.

https://youtu.be/7V_obnqfeYk

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ