Σάββατο 3 Ιουνίου 2023

«Σπάστε τη σιωπή», λέει η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ηχηρό μήνυμα στέλνει η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου που τον κατήγγειλε ότι ανέβαζε σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου βίντεο και φωτογραφίες από τις ιδιωτικές τους στιγμές ακόμη και κατά τη διάρκεια της σχέσης. Η 30χρονη κοπέλα μιλώντας στο MEGA δηλώνει προδομένη από τον πρώην σύντροφό της: «Είμαι σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση, υφίσταμαι μεγάλη πίεση, στεναχωριέμαι να αναπαράγω τα ίδια δυσάρεστα γεγονότα που έζησα. Νιώθω προδομένη. Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι ο άνθρωπος που εμπιστεύτηκα θα με πρόδιδε και θα με εξέθετε έτσι» σημείωσε.

Παράλληλα η νεαρή κοπέλα στέλνει το δικό της μήνυμα και σε άλλες γυναίκες που έχουν υποστεί το ίδιο και της καλεί να σπάσουν τη σιωπή και να βγουν μπροστά και να μιλήσουν.

«Έχω ακολουθήσει την νόμιμη οδό, εμπιστεύομαι την δικαιοσύνη, πρέπει όλες οι κοπέλες να έχουν το θάρρος να μιλάνε όπως μίλησα και εγώ. Αυτά τα φαινόμενα πρέπει να σταματήσουν» πρόσθεσε.

Η 30χρονη έχει κινηθεί νομικά από το 2019 και αναμένει τη νέα χρονιά να εκδικαστεί η υπόθεση που της έχει αφήσει ψυχικά τραύματα.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ