Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Μητέρα Λίνας Κοεμτζή: Ο κάθε Στάθης θα ζει ανενόχλητος. Οι κοπέλες πάντα θα ζουν με ανοιχτές πληγές (βιντεο)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μνήμες από την υπόθεση της Λίνας Κοεμτζή, που συγκλόνισε το πανελλήνιο, «ξύπνησαν» μετά την αποτρόπαια πράξη του Στάθη Παναγιωτόπουλου να δημοσιεύσει πορνογραφικό υλικό με πρωταγωνίστρια την πρώην σύντροφό του.

Η μητέρα της αδικοχαμένης Λίνας Κοεμτζή, που ήταν ένα από τα πρώτα θύματα (της εκδικητικής πορνογραφίας στην Ελλάδα, μίλησε σε εκπομπή του Alpha: «Δεν τιμωρήθηκαν οι άνθρωποι που οδήγησαν την κόρη μου στον θάνατο και θέλω να τονίσω ότι δεν αυτοκτόνησε, την σκότωσαν. Την εκβίασαν με φωτογραφίες και βίντεο κάποιοι άρρωστοι, κάποια παράσιτα του ίντερνετ και της κοινωνίας για να ικανοποιήσουν καθετί άρρωστο που είχαν στο μυαλό τους. Και φτάσαμε εκεί που φτάσαμε» είπε αρχικά η Σταυρούλα Κοεμτζή και πρόσθεσε ότι ο Στάθης (Παναγιωτόπουλος) και ο κάθε Στάθης που προχώρησε σε αυτή την κίνηση θα συνεχίσει να ζει ανενόχλητος τη ζωή του:

«Εγώ απλά θα ήθελα να θέσω 2 ερωτήματα. Όπως ξέρετε η υπόθεση της Λίνας μπήκε στο αρχείο. Που είναι η πολιτεία; Τι έχει κάνει γι’ αυτό; Η Λίνα δεν αυτοκτόνησε, τη σκότωσαν. Κανείς δεν έχει κάνει τίποτα. Ο Στάθης και ο κάθε Στάθης θα συνεχίσουν να ζουν. Αυτές όμως οι κοπέλες πάντα θα ζουν με ανοιχτές πληγές. Όπως η Λίνα μου» συμπλήρωσε η Σταυρούλα Κοεμτζή.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ