Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

Εμβολιάστηκε η κυρία Ρηνιώ, η μοναδική κάτοικος της Κινάρου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εμβολιάστηκε η κυρία Ρηνιώ, η μοναδική κάτοικος της Κινάρου. Η Ειρήνη Κατσοτούρχη, όπως είναι το πλήρες όνομά της, εξέφρασε την προηγούμενη εβδομάδα την επιθυμία να εμβολιαστεί και ο δήμαρχος Αμοργού κινητοποιήθηκε άμεσα, ώστε αυτή να εκπληρωθεί.

«Πήγαμε με το ταχυδρομείο, που πηγαίνει κάθε δεκαπέντε μέρες στο νησί, με αρκετό καιρό, με τον γιατρό, τη νοσοκόμα και την εμβολιάσαμε. Όλα πήγαν καλά», δήλωσε ο δήμαρχος Αμοργού, Λευτέρης Καραϊσκος και τόνισε ότι «το μήνυμα που στέλνει η κυρά Ρηνιώ είναι ξεκάθαρο. Είναι ένα μήνυμα αισιοδοξίας. Ένα μήνυμα ζωής και υπευθυνότητας απέναντι και στον εαυτό μας και στην κοινωνία, κυρίως σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και στους υγειονομικούς, που έχουν δώσει τα τελευταία δύο χρόνια τη μάχη για να ξεπεράσουμε την πανδημία, ότι μόνο με τον εμβολιασμό θα μπορέσουμε ακριβώς να αφήσουμε αυτή την ιστορία πίσω μας. Να θωρακίσουμε την υγεία μας και όλοι μαζί να συνεχίσουμε τη ζωή μας».

«Όλα πήγαν καλά με το εμβόλιο» δήλωσε η ίδια η κυριά Ρηνιώ, μιλώντας στην ΕΡΤ, και σημείωσε ότι για δύο μέρες αιθανόταν έναν μικρό πόνο στο χέρι. Δεν παρέλειψε να στείλει ευχές για τα Χριστούγεννα, ενώ αποκάλυψε και τι μαγειρεύει.

Η κυρία Ειρήνη γεννήθηκε στην Αμοργό και μεγάλωσε στην Κίναρο. Παντρεύτηκε και έζησε με την οικογένειά της στην Κάλυμνο, προτού μεταναστεύσει στην Αυστραλία. Όταν επέστρεψαν αποφάσισαν να εγκατασταθούν με τον άντρα της μόνιμα στην Κίναρο. Το 2013 ο σύζυγός της έφυγε από τη ζωή και έκτοτε η κυρία Ρηνιώ έγινε η μοναδική κάτοικος της βραχονησίδας.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ