Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022

Φρίκη! Πουλάνε μείγμα χλωρίνης και οξέων ως αντίδοτο στα εμβόλια και φάρμακο για τον καρκίνο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χλωρίνη για αποτοξίνωση από το «μπόλι», αλλά και ως θεραπεία κατά του HIV, του αυτισμού, του καρκίνου και μιας σειράς από αυτοάνοσα νοσήματα πωλούν μέσω διαδικτύου.

Εμπνευστές ένας ιδιοκτήτης ακροδεξιού συνωμοσιολογικού site και ραδιοφωνικού σταθμού από την Καβάλα και ένας «ολιστικός σύμβουλος υγείας και πλούτου» από τη Λευκωσία.

Το επικίνδυνο χημικό άρχισε να χορηγείται ως φάρμακο από έναν αμερικανό πρώην σαϊεντολόγο πριν από δεκαπέντε χρόνια περίπου και έχει ενοχοποιηθεί για θανάτους και δηλητηριάσεις σε όλο τον κόσμο.

Υπό φυσιολογικές συνθήκες το μείγμα αυτό χρησιμοποιείται ως βιομηχανικό λευκαντικό και απολυμαντικό στην απολύμανση κτιρίων.

Η ουσία πωλείται μέσα από ιστοσελίδες και κοινωνικά δίκτυα ως «θαυματουργή» θεραπεία η οποία μεταξύ άλλων εξαφανίζει ακόμα και τον καρκίνο.

τρελα

Ανάμεσα στις πιό παρανοϊκές δήθεν μαρτυρίες «ασθενών» οι οποίοι θεραπεύτηκαν από το.. βιομηχανικό απολυμαντικό είναι και αυτή μιας γυναίκας η οποία ισχυρίζεται ότι σταμάτησε να… μαγνητίζει μέταλλα στο σώμα της, ένα πρόβλημα το οποίο απέκτησε όπως λέει, μετά από την επαφή της με εμβολιασμένους κατά του covid.

Οι «θεραπευόμενοι» ακολουθώντας τις οδηγίες παρασκευάζουν διοξείδιο του χλωρίου, αναμειγνύοντας χλωριώδες νάτριο και υδροχλωρικό οξύ, ενώ η δοσολογία εξαρτάται από τα «θεραπευτικά πρωτόκολλα» ανάλογα του προβμήλατος υγείας που αντιμετωπίζουν οι ασθενείς και την ηλικία τους. Μάλιστα, υπάρχει «πρωτόκολλο θεραπείας» ακόμα για παιδιά.

τρελα3

τρελα4

Παρά το γεγονός ότι οι πωλητές του το διαφημίζουν ως μια θαυματουργή θεραπεία με ελάχιστες παρενέργειες, το χημικό αυτό έχει κατηγορηθεί για χιλιάδες δηλητηριάσεις, αλλά και για οργανικές ανεπάρκειες και θανάτους σε όλο τον κόσμο. Για να γίνουν περισσότερο πειστικοί έχουν επιστρατεύσεις και διάφορες δήθεν μαρτυρίες πρώην «ασθενών».

Δεν είναι εγκεκριμένο για ανθρώπους

Στην Ελλάδα, η ουσία δεν είναι εγκεκριμένη για ανθρώπινη κατανάλωση, ενώ όπως όλα δείχνουν, δεν υπάρχει πραγματική έδρα της «επιχείρησης».

Ως κεντρικό πρόσωπο στη διαφημιστική του καμπάνια εμφανίζεται ιδιοκτήτης μεταξύ άλλων και ενός ακραίου και συνωμοσιολογικού site και ενός ραδιοφωνικού σταθμού στην Καβάλα.
Ο άνθρωπος αυτός προωθεί το χημικό σε συνεργασία με έναν «ολιστικό σύμβουλο υγείας και πλούτου» με πτυχίο κτηνιατρικής από τη Λευκωσία, ο οποίος παρέχει και την «ιατρική» σφραγίδα του για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του σκευάσματος.

Σε ένα από τα βίντεο παρουσίασης το άτομο αυτό, παρουσιάζει τον τρόπο προετοιμασίας της «θαυματουργής θεραπείας» και πίνει ένα ποτήρι νερό με τέσσερις σταγόνες από το διάλυμα μπροστά στην κάμερα.

Οι παρενέργειες οφείλονται… αλλού

Ενώ όταν αναφέρονται οι πιθανές παρενέργειες: «ναυτία, έμετος, πονοκέφαλος, διάρροια ή άλλη δυσφορία όπως υπερβολική κούραση», διευκρινίζεται ότι οφείλονται στις «μεγάλες ποσότητες παθογόνων που θανατώνονται στο σώμα πιο γρήγορα από ό,τι το σώμα είναι σε θέση να αποβάλει τις τοξίνες που παράγουν τα νεκρά παθογόνα» και ότι οι παρενέργειες «είναι συνήθως ένα σημάδι ότι η θεραπεία λαμβάνει χώρα».

τρελα6

Βάσει δυο βίντεο τα οποία έχουν αναρτηθεί, οι δύο, δηλαδή ο ιδιοκτήτης του συνομωσιολογικού site και ο κτηνίατρος, υιοθετούν τη ρητορική των «Ελλήνων Αυτοχθόνων Ιθαγενών» και κατ’ επέκταση των «θεματοφυλάκων του συντάγματος».

Μάλιστα, ο ένας έχει αναρτήσει στο κανάλι του βίντεο από διαμαρτυρία στο Νοσοκομείο Καβάλας στην οποία συμμετείχε. Στο βίντεο αυτό μπορεί κανείς να ακούσει τους διαμαρτυρόμενους να δηλώνουν στους έκπληκτους υγειονομικούς ότι «επικαλούνται το Άρθρο 120 του Συντάγματος».

τρελα7

Πριν την εμφάνιση του covid, που έφερε το σκεύασμα εκ νέου στη «μόδα», δυστυχώς είχε γνωρίσει επιτυχία ως «φάρμακο» κατά του αυτισμού, δημιουργώντας τεράστια προβλήματα σε χώρες όπως η Βρετανία, όπου και προκάλεσε πολύ βαριές παρενέργειες σε παιδιά.

Στις ΗΠΑ, από το 2014 μέχρι το 2020 είχαν καταγραφεί περισσότερα από 16.000 περιστατικά δηλητηριάσεων, περίπου 2.500 εκ των οποίων αφορούσαν παιδιά κάτω των 12 ετών, ενώ ένα 6χρονο κορίτσι με αυτισμό νοσηλεύτηκε με ηπατική ανεπάρκεια μετά τη λήψη του το 2017.

Το σκεύασμα έχει ενοχοποιηθεί για τον θάνατο τουλάχιστον δυο αμερικανών πολιτών, ενώ τα μέλη της οικογένειας Γκρένον, που είχαν ιδρύσει… Εκκλησία ειδικά για τη διακίνησή του στις ΗΠΑ, συνελήφθησαν το 2020 και αντιμετωπίζουν κατηγορίες που θα μπορούσαν να τους οδηγήσουν σε ισόβια κάθειρξη.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ