Κυριακή 19 Ιουνίου 2022

Κυψέλη: Σοκαριστική σεξουαλική επίθεση μέρα μεσημέρι – Νεαρή κοπέλα κατέγραψε τον δράστη σε βίντεο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η συγκλονιστική μαρτυρία της κοπέλας και ένα βίντεο έστειλαν στον δράστη στον εισαγγελέα, ενώ τον έχουν αναγνωρίσει ακόμα τέσσερις γυναίκες για επίθεση σε βάρος τους.

Η γυναίκα βρήκε την ψυχραιμία να καταγράψει τον δράστη σε βίντεο γεγονός που τελικά οδήγησε στη σύλληψή του. Ο δράστης οδηγείται στον εισαγγελέα με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Η μαρτυρία

«Την Κυριακή που μας πέρασε 12:15 το μεσημέρι κατέβαινα ένα πολυσύχναστο δρόμο της Κυψέλης και σταμάτησα για μία στιγμή να περάσει ένα αυτοκίνητο πριν διασχίσω το δρόμο. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή έρχεται από πίσω μου ένας άνδρας με πιάνει από το ύψος των μηρών και σπρώχνει την περιοχή που βρίσκονται τα γεννητικά του όργανα στα οπίσθιά μου. Και επανέλαβε αυτή την κίνηση αρκετές φορές. Μόλις με άφησε και γύρισα και τον είδα μου είπε «Σ’ ευχαριστώ». Ήθελε με κάποιο τρόπο να με κάνει συνένοχο σε αυτό που μόλις είχε γίνει. Συνέχισε να επαναλαμβάνει αυτή τη φράση ακόμα και όταν άρχισα να φωνάζω. Εγώ συνέχισα να φωνάζω γιατί ήθελα να γνωστοποιήσω σε όσους ήταν γύρω και έβλεπαν τι ακριβώς είχε κάνει αυτός ο άνθρωπος. Εκείνη τη στιγμή έβγαλα το κινητό μου για να καταγράψω τα χαρακτηριστικά του. Μετά έτρεξα στο αγόρι μου που δεν είχε καταλάβει τι είχε γίνει, ήταν πέντε λεπτά μακριά. Καλέσαμε το εκατό και έπειτα πήγα στο τμήμα και κατέθεσα τη μήνυση».

Μετά τη μήνυση της ανέβασε μία δημοσίευση σε ομάδα κοινωνικής δικτύωσης της Κυψέλης και ζήτησε από όσες ή όσους έχουν βιώσει ανάλογη επίθεση να επικοινωνήσουν μαζί της και να πάνε στο τμήμα της Κυψέλης όπου βρίσκεται αυτός ο άνθρωπος.

Μέσα σε λίγες ώρες επικοινώνησαν μαζί της έξι γυναίκες από την ίδια περιοχή, τρεις εκ των οποίων της ανέφεραν ότι δέχθηκαν σεξουαλική επίθεση από τρεις διαφορετικούς άνδρες και οι άλλες τρεις από τον ίδιο ο οποίος επιτέθηκε και σε εκείνη.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ