Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

Βόλος: Κυνηγούσε τα πεθερικά του με… στειλιάρι

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ενδοοικογενειακής σκοπούμενης σωματικής βλάβης, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, εξύβριση και ενδοοικογενειακή απειλή, άσκησε ο εισαγγελέας υπηρεσίας κατά ενός 46χρονου υπηκόου Αλβανίας.

Ο αλλοδαπός, σύμφωνα με magnesianews.gr το μεσημέρι της Δευτέρας πήγε στο σπίτι των πεθερικών του στον Βόλο, και αφού δημιούργησε επεισόδιο τσιρίζοντας, φωνάζοντας και απειλώντας τους, πήρε ένα στειλιάρι και προσπάθησε να χτυπήσει τον πεθερό του και πέταξε μια μεγάλη σε όγκο πέτρα (μήκους 50 εκ. και πλάτους 10 εκ.) κατά της πεθεράς του, ευτυχώς χωρίς να τραυματίσει κανέναν.

Ο 46χρονος συνελήφθη μετά από καταγγελία στην Αστυνομία, χθες οδηγήθηκε στα Δικαστήρια, όπου εμφανίστηκε με πατερίτσες και αφού του ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, οδηγήθηκε στον ανακριτή, απ’ όπου ζήτησε προθεσμία για να ενημερωθεί ο συνήγορός του και θα απολογηθεί την Παρασκευή.

Ο αλλοδαπός, έχει συλληφθεί πολλές φορές για επεισόδια κατά της συζύγου του και του πεθερού του (τον έχει χτυπήσει και απειλήσει με μαχαίρι), είναι χρήστης ναρκωτικών και αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ το έχει σκάσει δύο φορές από ψυχιατρείο, όπου κλείστηκε μετά από ακούσιες νοσηλείες που κατέθεσε ακόμη και ο αδελφός του.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ