Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022

Στον εισαγγελέα ο αρνητής δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης για τον θάνατο 54χρονης ανεμβολίαστης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εξηγήσεις στον Εισαγγελέα κλήθηκε να δώσει ο δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης ως ύποπτος για την τέλεση δυο κακουργημάτων για την υπόθεση του θανάτου μη εμβολιασμένης 54χρονης γυναίκας, η οποία νοσηλευόταν με κορωνοϊό στον «Ευαγγελισμό».

Ο δικηγόρος-αρνητής της πανδημίας του κορονοϊού και των εμβολίων, θα καταθέσει ως ύποπτος για τα κακουργήματα της συνέργειας σε θανατηφόρα έκθεση, της συνέργειας στην παραβίαση μέτρων για τον κορονοϊό, καθώς και το πλημμέλημα της συμμετοχής σε αυτοκτονία. Η έρευνα που διενεργεί ο αρμόδιος εισαγγελικός λειτουργός, έχει ως αντικείμενο να διακριβώσει αν κάποιοι απέτρεψαν ή εμπόδισαν τους γιατρούς από την έγκαιρη διασωλήνωση της ασθενούς και όσα συνέβησαν στο νοσοκομείο τις κρίσιμες ημέρες κατά τις οποίες η ασθενής αρνούνταν τη διασωλήνωση.

Ο δικηγόρος εκλήθη ως ύποπτος μετά τη λήψη μαρτυρικών καταθέσεων για την υπόθεση. Ο εισαγγελέας κάλεσε για ανωμοτί κατάθεση και τον σύζυγο της 54χρονης, ως φυσικό αυτουργό των παραπάνω αδικημάτων.

Κατέθεσε προσφυγή

Στο μεταξύ ο δικηγόρος Ν. Αντωνιάδης κατέθεσε προσφυγή στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών, προκειμένου να μην δικαστεί για το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων κατ’ εξακολούθηση, για το οποίο παραπέμφθηκε σε δίκη. Στην προσφυγή επαναλαμβάνει τους ισχυρισμούς του περί σχεδίου εξόντωσης του πληθυσμού μέσω των εμβολίων.

Η προσφυγή εξετάζεται από αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος θα υποβάλει πρόταση προτείνοντας την απόρριψη ή μη του αιτήματος του δικηγόρου στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ