Σάββατο 10 Ιουνίου 2023

«Βόμβες» από την πρώην σύντροφο του Στάθη Παναγιωτόπουλου: «Δεν το έκανε μόνο σε μένα – Είχε κανάλι με ροζ βίντεο»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νέα στοιχεία έδωσε για πρώτη φορά η 30χρονη κοπέλα, που όπως καταγγέλει, έπεσε θύμα του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος διέρρευσε προσωπικές της στιγμές στο διαδίκτυο.

Η άτυχη κοπέλα ξεκαθαρίζει πως «δεν ισχύει το revenge porn», καθώς ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν διέρρευσε το επίμαχο υλικό «όταν χωρίσαμε αλλά κατά τη διάρκεια της σχέσης μας».

Κανάλι με πορνό βίντεο εδώ και 10 χρόνια

«Φαίνεται πως είχε ροπή σε αυτό γιατί από τις 20 ημέρες της γνωριμίας μας ανέβηκε το πρώτο βίντεο και φωτογραφίες και δεν το έκανε μόνο σε μένα» εξομολογήθηκε η νεαρή, μιλώντας στο STAR. Παράλληλα, αποκαλύπτει πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε ένα κανάλι για 10 χρόνια με οκτώ βίντεο πορνό και πολλές φωτογραφίες και άλλων γυναικών σε site πορνογραφικού περιεχομένου. «Δηλαδή εγώ μπήκα και είδα πολύ υλικό. Είχε και ένα μπλογκ που υπάρχει μέχρι σήμερα δεν το έχει κατεβάσει» έσπευσε να συμπληρώσει το θύμα.

«Προφανώς κατάλαβα ότι είναι ο συγκεκριμένος γιατί ήταν ο μόνος κάτοχος του συγκεκριμένου υλικού και επίσης από κάποια σημεία φαίνεται εμφανέστατα και το σπίτι του και αυτό μου έκανε εντύπωση, πως δηλαδή το έκανε τόσο απροκάλυπτα. Με κατατόπισαν αρχικά, έκανα μήνυση και όλο αυτό κράτησε περίπου ένα μήνα μέχρι να μαζέψω τις αποδείξεις και τα αντίστοιχα λινκ. Αυτός ανέβασε τρία βίντεο αρχικά και αυτά αναπαρήχθησαν μέχρι και στο εξωτερικό» καταγγέλλει.

Διαβάστε ακόμη:Στάθης Παναγιωτόπουλος: Καταγγελία σε βάρος του και για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης

Ανέβασε και τέταρτο βίντεο μετά την μήνυση

Σύμφωνα με την ίδια, το πρώτο βίντεο αναρτήθηκε το 2016 όταν είχαν σχέση και δεν το είχε αντιληφθεί, με την ίδια αργότερα να του κάνει τη μήνυση και εκείνον να διαφεύγει του αυτοφώρου. Μετά τη μήνυση, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ανέβασε και τέταρτο βίντεο με την ίδια που αναπαράχθηκε από άλλους χρήστες, με αποτέλεσμα να υπάρχει διαθέσιμο ακόμη και τώρα.

Διαβάστε ακόμη: Εκτός «Ράδιο Αρβύλα» ο Στάθης Παναγιωτόπουλος για εκδικητικό πορνό

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ