Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Δημόσια συγγνώμη για το εκδικητικό πορνό

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε δημόσια συγγνώμη αναγκάστηκε ο συμπαρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα, Στάθης Παναγιωτόπουλος, μετά τον σάλο που προκλήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την αποκάλυψη ότι είχε δημοσιεύσει βίντεο και φωτογραφίες με προσωπικές στιγμές πρώην συντρόφου του, από την περίοδο κατά την οποία διατηρούσαν σχέση.

Διαβάστε ακόμη: Εκτός «Ράδιο Αρβύλα» ο Στάθης Παναγιωτόπουλος για εκδικητικό πορνό

Πριν από λίγο, μέσω της εκπομπής «Πρωινό» του ΑΝΤΕΝΝΑ, εξέδωσε δήλωση στην οποία αναφέρει:

«Έκανα μια απαράδεκτη πράξη, εις βάρος ενός ανθρώπου που δεν με είχε βλάψει. Έκανα την πράξη αυτή υπό την επήρεια κακής συγκυρίας στη ζωή μου, χωρίς καμία πρόθεση να βλάψω, να προσβάλλω ή να ζημιώσω κανέναν. Ήταν μια τεράστια απερισκεψία, η χειρότερη που έχω κάνει ποτέ και αντιμετωπίζω τις συνέπειες. Το μετάνιωσα πικρά και ειλικρινά, μάλιστα δεν περνάει ούτε μια μέρα έως και σήμερα που να μην το μετανιώνω. Ζήτησα συγγνώμη από το εν λόγω πρόσωπο και επανόρθωσα εμπράκτως χωρίς να θεωρώ ότι η μεταμέλειά μου εκμηδενίζει την απαξία της πράξης μου. Τώρα ζητώ συγγνώμη και δημοσίως. Επίσης, ζητώ συγγνώμη από τους φίλους-συναδέλφους μου στην εκπομπή που συμπαρουσιάζω, οι οποίοι δεν είχαν ιδέα για το ατόπημά μου αυτό, και τους έφερα σε πολύ δύσκολη θέση. Στο εξής απέχω από την εκπομπή θέλοντας να τους απαλλάξω από αυτή τη δύσκολη θέση. Μεταμελήθηκα ειλικρινά, και δεν μπορώ παρά να ζητήσω για άλλη μια φορά συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου από το πρόσωπο που προσέβαλα».

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος απουσίαζε από την χθεσινή εκπομπή του Ράδιο Αρβύλα, με τον παρουσιαστή και επί χρόνια συνεργάτη του, Αντώνη Κανάκη, να υποστηρίζει ότι ουδείς γνώριζε για το περιστατικό και τις δικαστικές περιπέτειες.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ