Κυριακή 21 Μαΐου 2023

Ελασσόνα: Τους είχαν στην παγωνιά και στο τέλος τους ανακοίνωσαν ότι δεν φτάνουν τα εμβόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ένταση εκνευρισμός και απογοήτευση επικράτησαν το πρωί της Δευτέρας στην περιοχή ορεινό Λιβάδι της Ελασσόνας, όπου 239 άτομα περίμεναν υπομονετικά μέσα στο κρύο και στην υγρασία, προκειμένου να εμβολιαστούν, όμως τους περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη.

Μόλις έφτασε στο σημείο η κινητή μονάδα εμβολιασμού, οι πολίτες ενημερώθηκαν ότι τα εμβόλια δεν έφταναν για όλους και ότι είχαν παραληφθεί μόλις 120 δόσεις.

Στο βίντεο που δημοσίευσε η «Πρωινή Εφημερίδα Λιβαδίου», μια αγροτική γιατρός απηυδισμένη κατηγορεί τους υπεύθυνους για τις ελλείψεις, τονίζοντας μάλιστα ότι πολλοί άνθρωποι που περίμεναν έξω, τη στιγμή που ο υδράργυρος είχε φτάσει στο 0, αντιμετώπιζαν προβλήματα υγείας, ενώ ένας άνδρας χρειαζόταν παροχή οξυγόνου.

Σύμφωνα με το  onlarissa.gr, το πρόβλημα δημιουργήθηκε από λανθασμένη ενημέρωση που έλαβε η 5η ΔΥΠΕ Θεσσαλίας από τις τοπικές αρχές αναφορικά με το ποσοστό των ανθρώπων που επρόκειτο να εμβολιαστούν. Από πλευράς του, ο αντιδήμαρχος Ελασσόνας κ. Γιάννης Καρυπίδης απέδωσε το πρόβλημα στα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνονται από την 5η ΔΥΠΕ και στο γεγονός ότι δεν κατάφεραν να παραμείνει η κινητή μονάδα και για δεύτερη ημέρα στο χωριό.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ