Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022

Σκότωσε τη γυναίκα του και έγινε…. αντεμβολιαστής και «θεματοφύλακας του Συντάγματος»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αποκαλυπτικό για το παρελθόν των αυτοαποκαλούμενων «Θεματοφυλάκων του Συντάγματος» είναι ρεπορτάζ της ιστοσελίδας από τη Λέσβο, stonisi.gr,

Όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα ένας καταδικασμένος για την δολοφονία της γυναίκας του, ο οποίος έχει αφεθεί ελεύθερος, βρίσκεται σε ηγετική θέση στην ομάδα αυτή που δρα κυρίως στη Λέσβο.

THEMAT1

Ανάρτηση από τον τέως ισοβίτη γυναικοκτόνο και νυν  «θεματοφύλακα του Συντάγματος» με την οποία καταφέρεται και τά της Δικαιοσύνης για τα θέματα του κορονοϊού

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Γ.Κ. ο οποίος είχε σκοτώσει την σύζυγό του στο Πυργί πριν από μερικά χρόνια, πλέον όχι μόνο κυκλοφορεί ελεύθερος, αλλά κινεί τα νήματα της ομάδας των αντιεμβολιαστών στο νησί της Λέσβου.

Ήταν 20 Μαΐου του 2012 όταν ο 43χρονος τότε εργολάβος, αφού διαπληκτίστηκε με την σύζυγό του, άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο και χτύπησε την σύζυγό του 10 φορές στο θώρακα, την κοιλιά και το λαιμό, με αποτέλεσμα να πέσει κάτω νεκρή.  Η τοπική κοινωνία τότε είχε «παγώσει» από την άγρια δολοφονία της 41χρονης υπαλλήλου της της Αποκεντρωμένης Διοίκησης από τα χέρια του συζύγου της.

1 32

Μια ακόμη ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα

Γείτονες του ζευγαριού είχαν καταθέσει ότι ο δράστης χτυπούσε τη γυναίκα του ακόμα και μπροστά στα ανήλικα παιδιά τους, ενώ άλλοι σχολίαζαν ότι η συμπεριφορά του ήταν αλλοπρόσαλλη και επικίνδυνη.

Ο δράστης αρχικά καταδικάστηκε σε ισόβια, ενώ στο Εφετείο, κρίθηκε ότι ο φόνος έγινε «εν βρασμώ ψυχής». Τελικά ο γυναικοκτόνος αποφυλακίστηκε πριν από δύο χρόνια, με αποτέλεσμα να κυκλοφορεί ξανά ελεύθερος στη Λέσβο.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ