Σάββατο 25 Μαρτίου 2023

Συγκεντρώσεις αρνητών του εμβολιασμού στην Θεσσαλονίκη – Μήνυμα Θεοδωρικάκου στους «θεματοφύλακες»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δύο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έχουν προγραμματιστεί για σήμερα στην Θεσσαλονίκη από αρνητές του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Στις 12 το μεσημέρι, στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου γίνεται συγκέντρωση στο πλαίσιο του «Πανελλαδικού Παλλαϊκού Συλλαλητηρίου» που διοργανώνουν επαγγελματίες του κλάδου της υγείας που έχουν τεθεί σε αναστολή επειδή δεν εμβολιάστηκαν. Μεταξύ των ομιλητών είναι ο καθηγητής Νομικής, Κωνσταντίνος Βαθιώτης και ο καθηγητής Φαρμακολογίας, Δημήτρης Κούβελας.

Στις 5 το απόγευμα γίνεται άλλη συγκέντρωση στον Λευκό Πύργο, ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό και τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Στο μεταξύ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΊ χαρακτήρισε «απολύτως παράλογες και παράνομες» ενέργειες όπως η απαγωγή του γυμνασιάρχη από τους αυτοαποκαλούμενους «θεματοφύλακες του Συντάγματος». Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη τόνισε ότι «δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να υπάρξει αυτό το παρακράτος της παράνοιας» και πρόσθεσε ότι «τέτοιες παράνομες συμπεριφορές θα χτυπηθούν στη ρίζα τους»

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ