Κυριακή 19 Ιουνίου 2022

Διαρρήκτες «σήκωσαν» δύο χρηματοκιβώτια από κλινική, την ώρα που αστυνομικοί έκαναν περιπολία έξω από το κτίριο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διέρρηξαν ιδιωτική κλινική στην Λυκόβρυση και άρπαξαν μεγάλο χρηματικό ποσό από δύο χρηματοκιβώτια, την ώρα που αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, έκαναν περιμετρικό έλεγχο στο κτίριο και διαπίστωναν ότι όλα …. βαίνουν καλώς!

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η ιστοσελίδα enikos.gr, η απίστευτη διάρρηξη έγινε τα ξημερώματα, όταν οι κλέφτες μπήκαν στην ιδιωτική κλινική, παρότι χτύπησε ο συναγερμός. Στο κτίριο δεν υπάρχει φύλακας και ο συναγερμός είναι συνδεδεμένος με ιδιωτική εταιρεία σεκιούριτι. Η ιδιωτική εταιρεία ειδοποίησε την αστυνομία, που έστειλε άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ να κάνουν έλεγχο.

Οι αστυνομικοί έφτασαν γρήγορα, αλλά δεν υπήρχε κανένας να ανοίξει την πόρτα της κλινικής για να ελέγξουν τι συνέβαινε. Έτσι περιορίστηκαν να ελέγξουν το κτίριο περιμετρικά και δεν διαπίστωσαν κάτι ύποπτο. Έτσι έφυγαν ήσυχοι. Το ίδιο ήσυχοι όμως ήταν και οι κλέφτες μέσα στο κτίριο, που ανενόχλητοι άνοιξαν τα δύο χρηματοκιβώτια, άρπαξαν ό,τι βρήκαν κι έφυγαν σαν … κύριοι. Μάλιστα επειδή τα χρηματοκιβώτια ήταν εντοιχισμένα, οι κλέφτες είχαν όλο τον χρόνο στη διάθεσή τους για να τα «ξηλώσουν» από τον τοίχο και να τα πάρουν μαζί τους.

Όταν στις 7 το πρωί έφτασε στην κλινική ο πρώτος υπάλληλος διαπιστώθηκε η διάρρηξη. Οι υπεύθυνοι της κλινικής δήλωσαν ότι οι διαρρήκτες άρπαξαν από τα χρηματοκιβώτια το ποσό των 55.000 ευρώ.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ