Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

Θ. Φωτίου: Η Μιχαηλίδου με τις δηλώσεις για την απόλυση της τυφλής εκπαιδευτικού του ΚΕΑΤ αποδεικνύει την υποκρισία της

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσφατα η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Δόμνα Μιχαηλίδου αρνήθηκε την επαναπρόσληψη της τυφλής εκπαιδευτικού του ΚΕΑΤ που εν γνώσει της απέλυσε η διοικήτρια, με το επιχείρημα  ότι η συγκεκριμένη εργαζόμενη είχε προσληφθεί για να  αντικαταστήσει έγκυο υπάλληλο, η οποία επανήλθε πλέον στην εργασία της. Απέκρυψε όμως ότι, μετά την επάνοδό στην υπηρεσία της εγκύου, προσλήφθηκε επιπλέον βλέπων εκπαιδευτικός, πράγμα που αποδεικνύει περίτρανα ότι η απολυμένη δεν κάλυπτε την εργασία της εγκύου, αφού ενώ επέστρεψε η έγκυος προσελήφθη επιπλέον νέος εργαζόμενος.. Ξιφούλκησε δε κατά του «νεποτισμού» μεταξύ των εργαζομένων του ΚΕΑΤ, «αγνοώντας» ποιο κόμμα και ποιόν αρχηγό υπηρετεί.

Καταπέλτης ήταν η αντίδραση του Συλλόγου Εργαζομένων ΚΕΑΤ στις  δηλώσεις της κ.  Μιχαηλίδου, οι οποίοι σε ανακοίνωσή τους καταρρίπτουν έναν προς έναν τους ισχυρισμούς της.

Η τακτική της μισής αλήθειας και του αποπροσανατολισμού συνιστά εμπαιγμό τόσο για τη ανάπηρη εργαζόμενη όσο και για το κοινωνικό σύνολο, δεν συνάδει με την «αριστεία» που επικαλείται  η κυβέρνηση Μητσοτάκη και δεν τιμά τη κυρία Υφυπουργό.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ