Τρίτη 6 Ιουνίου 2023

Απίστευτο: Αντιεμβολιαστές απήγαγαν διευθυντή Γυμνασίου στην Πιερία!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ξεπερνά τα όρια του θράσους η ενέργεια αντιεμβολιαστών στο Αιγίνιο Πιερίας, οι οποίοι δηλώνοντας ότι είναι «θεματοφύλακες του Συντάγματος» απήγαγαν το πρωί τον διευθυντή του Γυμνασίου στο Αιγίνιο Πιερίας, του έβαλαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα!

Οι αντιεμβολιαστές, μεταξύ των οποίων – σύμφωνα με πληροφορίες – ήταν και γονείς μαθητών, περίμεναν στις 7:30 το πρωί τον διευθυντή του σχολείου στην είσοδο. Μόλις τον είδαν τον ακινητοποίησαν με τη βία, του έβαλαν χειροπέδες και τον υποχρέωσαν να μπει σε αυτοκίνητο με το οποίο τον πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Αιγινίου.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες όλα έγιναν μπροστά σε έντρομους καθηγητές και μαθητές που πήγαιναν στο σχολείο, με τους αντιεμβολιαστές να φωνάζουν ότι ο διευθυντής «βασανίζει τα παιδιά».

Στο αστυνομικό τμήμα αφαιρέθηκαν οι χειροπέδες από τα χέρια του διευθυντή, ο οποίος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας καθώς είχε υποστεί εκδορές.

Άνδρες της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης μετέβησαν στο Γυμνάσιο, συνέλαβαν τους δέκα αντιεμβολιαστές που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το σχολείο και τους οδήγησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Κατερίνης, όπου αυτή την ώρα σχηματίζεται δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθούν στο εισαγγελέα.

Ο δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού Αναστάσιος Μανώλας δήλωσε στον τοπικό ραδιοσταθμό Status ότι είναι σοκαρισμένος, εκτίμησε ότι τα άτομα αυτά δεν είναι από την περιοχή και πρόσθεσε: «Ο τέλειος παραλογισμός οι παράνομοι οδήγησαν στο νόμο τον διευθυντή του Γυμνασίου. Τον απήγαγαν, του έβαλαν χειροπέδες και τον μετέφεραν στον αστυνομικό τμήμα».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ