Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

Ιεράπετρα: 26χρονη κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον σύντροφό της

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μία γυναίκα στην Ιεράπετρα κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον σύντροφό της με την έρευνα για την υπόθεση να είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Όπως μετέδωσε η ιστοσελίδα cretapost.gr, τα δύο άτομα είχαν σχέση, με την 26χρονη κοπέλα να μένει κάποια βράδια στο σπίτι του συντρόφου της. Ωστόσο, η τοπική ιστοσελίδα αναφέρει ότι η σχέση τους αυτή φέρεται να είχε αρκετά σκαμπαναβέσματα.

Την Τρίτη, η 26χρονη προχώρησε σε καταγγελία στο Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας ότι ο 50χρονος σύντροφός της την βίασε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η γυναίκα αναμένεται να μεταβεί στον ιατροδικαστή στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου για να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση, όπως προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις μετά από καταγγελίες.

Ο σύντροφος της κοπέλας έχει συλληφθεί και σήμερα βρέθηκε στο γραφείο του Εισαγγελέα.

Την Παρασκευή αναμένεται να περάσει από τον ανακριτή.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ