Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

Δολοφονία στη Γλυφάδα: Το βίντεο-σοκ με τις 15 μαχαιριές

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καρέ- καρέ καταγράφεται σε αποκαλυπτικό βίντεο το σοκαριστικό έγκλημα που έγινε σήμερα στη Γλυφάδα με θύμα έναν 66χρονο άνδρα.

Στο βίντεο που παρουσιάζει το news it o 66χρονος άνδρας παρκάρει το αυτοκίνητο του δίπλα από το χρωματοπωλείο και κινείται προς την είσοδο του καταστήματος.

Μόλις βγάζει από την τσέπη του τα κλειδιά και πάει να ανοίξει την πόρτα, μπροστά του εμφανίζεται ο 51χρονος γιος της συντρόφου του. Ο 51χρονος σπρώχνει τον μεγαλύτερο άνδρα, και προτού ο 66χρονος αντιδράσει αρχίζει να τον καρφώνει με ένα μεγάλο μαχαίρι. Μάλιστα, το φονικό όπλο γυαλίζει ανατριχιαστικά μέσα στο σκοτάδι. Τα χτυπήματα είναι αλλεπάλληλα, τα περισσότερα εκ των οποίων στην κοιλιά του θύματος. Ο ηλικιωμένος άνδρας μετά το τέταρτο χτύπημα που θα δεχτεί από το φονικό όπλο που έχει στα χέρια του ο 51χρονος θα πέσει στο έδαφος.

Ο ηλικιωμένος άνδρας θα δεχτεί ακόμα οκτώ μαχαιριές, ενώ είναι πεσμένος στο έδαφος. Σε κάποιες από αυτές ο δράστης θα στρίψει το μαχαίρι στην κοιλιά του θύματος του, αποδεικνύοντας με τον τρόπο αυτό το μίσος που τρέφει για το 66χρονο άνδρα.

Αφού σταματά για λίγα δευτερόλεπτα αποτελειώνει τον 66χρονο που κείτεται στο έδαφος ρίχνοντας του ακόμη 4 μαχαιριές. Στη συνέχεια θα σκύψει πάνω από το κεφάλι του 66χρονου που ψυχορραγεί και θα του ψιθυρίσει κάτι στο αυτί.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία στην Γλυφάδα: Η μητέρα δεν ξέρει ότι ο γιός της σκότωσε τον σύντροφο της – Νομίζει ότι λείπει στο εξωτερικό

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ