Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023

Η αντιδήμαρχος Αθηναίων ομολογεί: Με έσωσαν πέρυσι το Δεκέμβριο με μονοκλωνικά στον Ευαγγελισμό – Τότε που κατηγορούσαν τον Πολάκη!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τη διγλωσσία της κυβέρνησης στο θέμα της αντιμετώπισης της πανδημίας του κορονοϊού αποκαλύπτει άλλη μια σοκαριστική υπόθεση. Οπως ομολόγησε η Άννα Ροκοφύλλου, αντιδήμαρχος ισότητας στο δήμο Αθηναίων, εκλεγμένη με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη, νοσηλεύτηκε πέρυσι, στις 6 Δεκεμβρίου 2020 με Covid-19 στον Ευαγγελισμό και θεραπεύτηκε με τη βοήθεια μονοκλωνικών αντισωμάτων.

Η κυρία Ροκοφύλλου ήταν ένα από τα πρώτα κρούσματα του κορονοϊού, πριν έρθουν στην Ελλάδα τα εμβόλια και όπως είπε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον Alpha φοβήθηκε για τη ζωή της. Ευτυχώς νίκησε την ασθένεια.

Την ίδια ώρα όμως και για μήνες ακόμη, η ΝΔ και τα φιλικά της ΜΜΕ λοιδωρούσαν τον Παύλο Πολάκη και άλλους που ζητούσαν να έρθει στην Ελλάδα το φάρμακο που σε αυτήν χορηγήθηκε.

«Τότε ακόμα δεν ξέρανε τι θα γίνει, πού χτυπάει. Δεν ξέρανε τα αντισώματα, εμένα μου έδωσαν κάτι μονοκλωνικά, νομίζω».

«Μονοκλωνικά δεν είχαν έρθει τότε», τη διακόπτει η Τατιάνα Στεφανίδου

«Νομίζω ναι», λέει η κυρία Ροκοφύλλου.

«Α, θυμάμαι, ότι σε καθαρά πειραματικό στάδιο είχαν δώσει σε κάποια νοσοκομεία να πειραματιστούν με τα μονοκλωνικά», είπε η κυρία Στεφανίδου.

Ο επίμαχος διάλογος στο 6.50 του βίντεο
Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ