Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

Λουκέτο από ΕΛ.ΑΣ και ΣΔΟΕ στο «Υπουργείο Θεραπειών» – Ισχυρίζονται ότι ψέκασαν «αντίδοτο» covid-19 στον Παρνασσό

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αντιμέτωποι με εισαγγελική έρευνα σε βάρος τους ακόμα για απόπειρα απάτης βρίσκονται πλέον οι «Θεματοφύλακες Συντάγματος». 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newscenter.gr, ο Εισαγγελέας που διέταξε την προκαταρτική έρευνα ζητά από τις αρμόδιες αρχές να προσκομομίσουν αποδεικτικά στοιχεία – εφόσον αυτά υπάρχουν – ακόμα και για απόπειρα απάτης σε βάρος πολιτών από την δραστηριότητα των «Θεματοφυλάκων του Συντάγματος».

Επιπλέον, για ειδικούς λόγους στην έρευνα μπαίνει και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Απαλλαγή από χρέη και υποθήκες

Με την χρήση ειδικής ταυτότητας μέλους καλούν τους πολίτες να μην συνεργάζονται με τις νόμιμες αρχές και να ταυτοποιούν τον εαυτό τους μόνο αυτές τις ταυτότητες, ενώ εκτός από διαγραφές χρεών, η οργάνωση «universallawcommunitytrust» η οποία συνδέεται με τους «θεματοφύλακες» υπόσχεται ότι η ιδιότητα μέλους υπόσχεται μέχρι και απαλλαγή στεγαστικών δανείων και απαλλαγή από υποθήκες.

Ειδικότερα σε ότι αφορά την πανδημία οι «θεματοφύλακες» δεν κρύβουν ότι είναι αρνητές.  Όμως σε ένα ανατριχιαστικό βίντεο το οποίο δημοσιεύει το «Υπουργείο Θεραπειών» μια γυναίκα ισχυριζόμενη ότι βρίσκεται στον Παρνασσό  ισχυρίζεται ότι ψεκάζει μια μυστική ουσία στην ατμόσφαιρα. Η ουσία αυτή όπως αναφέρει η ίδια είναι το αντίδοτο κατά του Covid-19.

https://www.facebook.com/741501390/videos/10158510472801391

Την περασμένη Πέμπτη οι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος», όπως αυτοαποκαλούνται, αρνητές του κορονοϊού άνοιξαν ένα «κατάστημα» στην Αράχωβα που υποσχόταν «φυσικές θεραπείες».

υπουργειο θεραπειών

Σήμερα όμως ΕΛΑΣ και ΣΔΟΕ το έκλεισαν , με τους ιδιοκτήτες να έχουν οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα.

Οι αυτοαποκαλούμενοι «υπουργοί» φορούν στολές, φέρουν δικές τους ταυτότητες και οδηγούν ακόμα και αυτοσχέδια περιπολικά. Μάλιστα, δημιούργησαν και το «Υπουργείο Θεραπειών», δηλώνοντας αρνητές του κορονοϊού και αντιεμβολιαστές, ενώ δεν βρίσκουν κανένα λόγο χρήσης μάσκας, καθώς όπως υποστηρίζουν δεν υπάρχει απόδειξη ότι ο κορονοϊός υπάρχει.

θεματοφυλακες αντιδοτοΜάλιστα, στην ιστοσελίδα τους δίνουν και το σχετικό έγγραφο «απαλλαγής από τη χρήση μάσκας» το οποίο έχει και QR code.

Το «Υπουργείο» λειτουργούσε ως επιχείρηση, καθώς στην πινακίδα γράφει ότι οι καταναλωτές έχουν την δυνατότητα να πάρουν προϊόντα με αντίτιμο… πέτρες! Δηλαδή οι ίδιοι εισέπρατταν ευρώ, πρόσφεραν στους πελάτες τους πέτρες και στην συνέχεια αγόραζαν με αυτές τις πέτρες τα είδη του καταστήματος.

Το «μαγαζί» πουλούσε και υποσχόταν – για λίγα 24ωρα – δήθεν φυσικές «θεραπείες» με γαϊδουράγκαθο και φασκόμηλο για το μυαλό, το σώμα και την ψυχή.

θεματοφυλακες τιμοκαταλογος

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Διστόμου – Αράχωβας, Γιάννης Σταθάς, τα άτομα αυτά έχουν απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τις αρχές για μη χρήση μάσκας, αλλά και για την προτροπή σε τρίτους να μη φορούν μάσκα προστασίας για τον κορονοϊό.

«Είναι γνωστοί εδώ πέρα οι συγκεκριμένοι, είναι προβληματικοί. Δεν ασχολείται κάποιος εδώ σοβαρά μαζί τους. Την Πέμπτη άνοιξαν και την Παρασκευή έκανα προφορική καταγγελία στην Αστυνομία. Έκανα χθες γραπτή καταγγελία προς τον Εισαγγελέα, προς την Εφορία, έστειλα σε όλες τις υπηρεσίες γιατί δεν υπήρχε κανένα έγγραφο γι’αυτό το μαγαζί και σήμερα επιλήφθηκαν όλες οι αρχές. Η προσαγωγή των τεσσάρων ατόμων έγινε σήμερα το πρωί και βρίσκονται εκεί. Σήμερα πήγαν στο μαγαζί οι υπηρεσίες: Εφορία, Αστυνομία και Υγειονομικό και το μαγαζί είναι πλέον κλειστό».

Τα άτομα αυτά φέρονται να δραστηριοποιούνται στην περιοχή τα δύο τελευταία χρόνια. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες τον Μάρτιο του 2020 διακινούσαν και σπρέι, το οποίο ισχυρίζονταν πως είναι εμβόλιο για τον κορονοϊό.Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ