Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

Λαμία: Σκύλος έμεινε παγιδευμένος τρεις μέρες σε τσιμέντο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρεις ημέρες έμεινε παγιδευμένο σε τσιμενταύλακα ένα συμπαθέστατος σκύλος και σώθηκε χάρη στην αγάπη του αφεντικού του ο οποίος δεν σταμάτησε να τον αναζητεί και σε ένα πυροσβέστη που είχε τελειώσει τη βάρδια του και έσπευσε να βοηθήσει στο Αμούρι Λαμίας.

Το συμπαθέστατο τετράποδο είχε χαθεί τις τελευταίες τρεις ημέρες και το αφεντικό του που είναι πυροσβέστης, δε σταμάτησε να το αναζητεί με αρνητικά ωστόσο αποτελέσματα μέχρι το πρωί της Δευτέρας (6/12).

σκύλος2

Γύρω στις 7 το πρωί, αναφέρει το lamiareport.gr, σε ένα τσιμενταύλακα που τροφοδοτεί νερό τις καλλιέργειες, άκουσε τις απελπισμένες φωνές του ζωντανού, που φαινόταν ότι ήταν εξαντλημένο και κινδύνευε η ζωή του.

Ειδοποίησε το συνάδελφό του ο οποίος μόλις είχε τελειώσει την υπηρεσία του και εκείνος πριν επιστρέψει στο σπίτι του, χρησιμοποιώντας τον κατάλληλο εξοπλισμό κατάφερε να απεγκλωβίσει τον σκύλο.

σκύλος9

Ο τετράποδος φίλος αν και ταλαιπωρημένος δεν έκρυψε τη χαρά και την ευγνωμοσύνη του προς τους ανθρώπους που τον έσωσαν, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες μας η εξέταση από τον κτηνίατρο, έδειξε μόνο ένα μικρό τραύμα στο λαιμό που δε θα αργήσει να αποκατασταθεί.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ