Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022

Παγκόσμια πρωτοπορία: Στη Νάξο το πιο επικίνδυνο γήπεδο μπάσκετ!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Την κωμικοτραγική ανευθυνότητα, που γεννά πολλά ερωτήματα για την προχειρότητα με την οποία γίνονται έργα στην χώρα μας, αποδεικνύει η εικόνα που φέρνει στη δημοσιότητα από τη Νάξο η ιστοσελίδα www.naxospress.gr.

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ» ανατέθηκαν εργασίες επισκευής, συντήρησης σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων, προϋπολογισμού 119.500 ευρώ. Η δημοτική αρχή της Νάξου προχώρησε και στην κατασκευή ενός γηπέδου μπάσκετ, όπου όμως το αποτέλεσμα είναι… ζωγραφιά!

4
φωτογραφία: https://www.naxospress.gr/

Όπως κατήγγειλε η παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, το γήπεδο μπάσκετ στην Κωμιακή είναι επικίνδυνο και προφανώς δεν έχει καμία σχέση με τον αθλητισμό. Το ζήτημα είναι ότι το έργο αυτό το παρέλαβε κάποιος, χωρίς να παρατηρήσει τίποτα περίεργο! Παρόλο που η μπασκέτα βρίσκεται στην άκρη του γηπέδου. Και σαν να μην έφτανε αυτό, στον προαύλιο χώρο του σχολείου υπάρχει στη μέση ένα σκαλοπάτι που είναι παγίδα και απειλή για την σωματική ακεραιότητα των μαθητών του δημοτικού και του νηπιαγωγείου.

Προφανώς αυτοί που «μελέτησαν» το έργο και εκείνοι που το «παρέλαβαν» δεν έχουν δει ποτέ στη ζωή τους εικόνα γηπέδου μπάσκετ … Ή κατασκεύασαν το γήπεδο μπάσκετ του … αύριο…

Η παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση καλεί τη δημοτική αρχή να κατασκευάσει σύγχρονες και ασφαλείς αθλητικές εγκαταστάσεις και παιδικές χαρές και να συντηρήσει τις αθλητικές υποδομές που υπάρχουν.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ