Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

Σοκάρει δημοφιλής τραγουδιστής – Είδε να βιάζουν κοπέλα στα καμαρίνια και δεν έκανε τίποτα – «Δεν ήταν δική μου δουλειά» – ΒΙΝΤΕΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο τραγουδιστής ανέφερε ότι βρέθηκε τυχαία μπροστά σε ένα βιασμό στα καμαρίνια ενός νυχτερινού μαγαζιού αλλά δεν αντέδρασε, κάτι για το οποίο όπως τόνισε…δεν έχει μετανιώσει.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Βασιλείου είπε τα εξής: «Πριν από πάρα πολλά χρόνια -δεν μπορώ να πω το όνομα του μαγαζιού γιατί θα καταλάβετε- σε ένα μαγαζί στην παραλία -το αφεντικό αυτό τώρα είναι συγχωρεμένος-, τελείωνε η σεζόν, εγώ πήγαινα να πάρω τα ρούχα μου και μέσα στα καμαρίνια ήταν μια κοπέλα και το αφεντικό τη βίαζε. Άκουγα φωνές. Ανοίγω την πόρτα και μου λέει: ‘Τι κάνεις εδώ πέρα; Φύγε κι άφησέ μας’.

«Έφυγα, έπαθα πλάκα, τρελάθηκα. Τι να κάνω; Θα μπορούσα να αντιδράσω, αλλά δεν ήθελα να μπω στη μέση, δεν γινόταν. Δεν έχω μετανιώσει, ειλικρινά όχι, γιατί δεν ήταν δικό μου θέμα. Θα μπορούσα αλλά έμπαινα σε ξένο γήπεδο και θα γινόταν χαμός».

Τα όσα δήλωσε ο τραγουδιστής όπως ήταν φυσικό έκαναν έξαλλη την Φαίη Σκορδά και δήλωσε τα εξής: «Δεν θέλω να σχολιάσω! Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι έχει γίνει αυτό το πράγμα! Να ακούς κάτι τέτοιο και να μένεις αμέτοχος; Να φεύγεις; Να το βλέπεις και να μην κάνεις τίποτα»;

Δείτε το απόσμασπα από το 02:35

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ