Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

«Σχεδία Home»: Το σπίτι της αλληλεγγύης είναι ανοικτό για όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε ένα εμβληματικό κτίριο στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας λειτουργεί ένας μοναδικός κόμβος αλληλεγγύης και κοινωνικής καινοτομίας. Το «Σχεδία Home» είναι αφιερωμένο στον άνθρωπο.

«Ξαναφτιάχνουμε την ζωή, δίνοντας μία νέα μορφή σε ένα προϊόν που μοιάζει να έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του, όπως είναι ένα παλιό περιοδικό».

A33

Το «Σχεδία Home» δημιουργήθηκε για να υποστηρίξει συνανθρώπους μας, που δοκιμάζονται από την φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό να υποστηρίξουν οι ίδιοι τον εαυτό τους, προσφέροντας παράλληλα, αγαθά και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, τον καλύτερο καφέ, το γευστικότερο φαγητό, μοναδικά κοκτέιλ, υπέροχη μουσική, είδη δώρων και πολλά άλλα.

AA

«Ένα όμορφο μέρος γεμάτο σεβασμό και αγάπη για όλους τους ανθρώπους χωρίς κανένα διαχωρισμό. Το  ”Σχεδία Home” σε κάνει να νιώθεις καλύτερος άνθρωπος απλά και μόνο πίνοντας ένα καφέ ή αγοράζοντας ένα δώρο για σένα ή κάποιον άλλον.

A55

Τι θα βρεις στο «Σχεδία Home»

Το «Σχεδία Home» βρίσκεται στην Κολοκοτρώνη 56 και Νικίου 2, ένας ζεστός χώρος όπου στεγάζεται το καφέ-μπαρ και το εστιατόριο, επίσης στον ίδιο χώρο βρίσκεται το εκθετήριο «Σχέδια Aρτ» όπου μπορείς να αγοράσεις προϊόντα υψηλής αισθητικής (κοσμήματα, είδη γραφείου, φωτιστικά) που έχουν δημιουργηθεί από τα αδιάθετα τεύχη του περιοδικού δρόμου «Σχεδία».

A77

Η δημιουργία των αντικειμένων γίνεται από ανθρώπους που έχουν εκπαιδευτεί και που η ζωή τους έφερε στο δίκτυο των πωλητών του ελληνικού περιοδικού δρόμου.

A11

Ο χώρος είναι απόλυτα προσβάσιμος σε ανθρώπους με κινητικά προβλήματα επίσης το μενού είναι διαθέσιμο σε ακουστική έκδοση για ανθρώπους με προβλήματα στην όραση, ενώ διαθέτει και e-shop.

A22 e1638786202731

Έχει και take away μπορείς να πάρεις τον καφέ σου και να αγοράσεις με ένα μικρό τίμημα οποιονδήποτε καφέ για έναν άλλο άνθρωπο που δεν έχει την δυνατότητα αυτή. Συνήθως οι πρώτοι που απολαμβάνουν αυτό το κέρασμα είναι οι πωλητές της «Σχεδίας». 

A88

A44

Πληροφορίες:

Κολοκοτρώνη 56 & Νικίου 2, Αθήνα

Ώρες λειτουργίας:
Καθημερινά & Σαββατοκύριακα
09:00 το πρωί μέχρι αργά

Για τηλεφωνικές κρατήσεις: 210 331 6849 

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ