Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Λάρισα: Διάκονος χειροτονήθηκε ο καθηγητής Χειρουργικής, Δημήτριος Λινός, σύζυγος της Αθηνάς Λινού

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διάκονος χειροτονήθηκε στη Λάρισα ο γνωστός καθηγητής Χειρουργικής, Δημήτριος Λινός.

Ο καταξιωμένος καθηγητής Χειρουργικής, ομότιμος καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (συνταξιούχος), διευθυντής του «Υγεία» στην χειρουργική και με σπουδές στο Χάρβαρντ, Δημήτριος Λινός ο οποίος είναι και σύζυγος της επίσης γνωστής καθηγήτριας Επιδημιολογίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, Αθηνάς Λινού, χειροτονήθηκε χθες Σάββατο, διάκονος στην Ιερά Μονή Τίμιου Προδρόμου στην Ανατολή Αγιάς. Σήμερα το πρωί της Κυριακής ακολούθησε η χειροτονία του ως ιερέας στην Ιερά Μονή Παναγία Ταξιαρχών Πηλίου.

Όπως μετέδωσε το Onlarissa.gr, ο καθηγητής Χειρουργικής χειροτονήθηκε, από τον Ιγνάτιο Δημητριάδος με τον οποίο συλλειτούργησε ο Αρχιερατικός Επίτροπος της Αγιάς Λάρισας Πρωτοπρεσβύτερος Πατήρ Αθανάσιος Μακρής και ο Εφημέριος της Ανατολής και της Ιεράς Μητροπόλεως, Πρωτοπρεσβύτερος Πατήρ Ρίζος Κομήτσας.

Η οικογένεια Λινού επιθυμούσε η τελετή να μείνει μια προσωπική τους στιγμή, χωρίς δημοσιότητα με αποτέλεσα να επιλεχθούν αυτές οι δύο Ιερές Μονές. Ωστόσο, ο καθηγητής θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Ιατρική, όπως και πρώτα.

Ο κ. Λινός δεν έχανε την ευκαιρία να υπογραμμίζει την σημασία της πίστης σε πολλά άρθρα του και μέχρι πρότινος σε εκδήλωση, που έκανε το Κέντρο Προληπτικής Ιατρικής. Για πολλούς πάντως αποτελεί έκπληξη η επιλογή του.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ