Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Αποφυγή της κυκλοφορίας στο κέντρο λόγω διαδηλώσεων συστήνει η ΕΛΑΣ για 6/12/2021

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αποφυγή της κυκλοφορίας στο κέντρο της Αθήνας συστήνει η Ελληνική Αστυνομία για αύριο 6/12/2021 εξαιτίας των προγραμματισμένων διαδηλώσεων, λόγω της επετείου της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛΑΣ, θα γίνουν συγκεντρώσεις και πορείες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κι έχουν προγραμματισθεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, οι οποίες θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες. Μέχρι στιγμής, ωστόσο, δεν έχουν ανακοινωθεί ποιες θα είναι αυτές.

Η Τροχαία Αττικής κάνει έκκληση στους οδηγούς να αποφεύγουν την κίνηση και τη στάθμευση των οχημάτων τους στους χώρους των εκδηλώσεων, καθώς επίσης και στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου, τόσο για την εξυπηρέτησή τους, όσο και για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Κατά το ΑΠΕ – ΜΠΕ, θα υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο κέντρο της Αθήνας αλλά και σε άλλες υπηρεσίες του λεκανοπεδίου. Υπενθυμίζεται ότι όπως κάθε χρόνο, οι εκδηλώσεις που έχουν εξαγγελθεί είναι οι συγκεντρώσεις στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου, στις 12 το μεσημέρι των μαθητών και διαφόρων συλλογικοτήτων στις 18.00 το απόγευμα, ενώ θα ακολουθήσουν πορείες στη Βουλή.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ