Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Αμαλιάδα: Εφιάλτη ζούσε ανήλικη στα χέρια του θείου και του αδελφού της – Τη βίαζαν κατ’ εξακολούθηση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έναν εφιάλτη ζούσε για τρία ολόκληρα χρόνια μια ανήλικη κοπέλα σε χωρίο κοντά στην Αμαλιάδα, καθώς φέρεται να τη βίαζαν κατ’ εξακολούθηση ο θείος της και ο αδερφός της.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε το 2019 και σύμφωνα με το patrisnews.gr την Παρασκευή ο 40χρονος θείος προφυλακίστηκε. Ωστόσο, ο 20χρονος αδερφός της κοπέλας παραμένει ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Για περίπου τρία χρόνια η κοπέλα υπέφερε βιασμους  κατ’ επανάληψη από το θείο της και τον ίδιο της τον αδελφό.  Το 2019, ούσα ακόμα ανήλικη έφυγε από το χωριό με τη βοήθεια του φίλου της και ήρθε στην Πάτρα, όπου διέμενε η μητέρα της.

Ο πατέρας της, όμως, κατήγγειλε τη φυγή της στο Τμήμα Ασφαλείας Ήλιδας και οι αστυνομικές αρχές άρχισαν να την αναζητούν.

Όταν οι αστυνομικοί την βρήκαν εκείνη τους αποκάλυψε ότι δεν ήθελε να επιστρέψει στο χωριό, γιατί είχε πέσει θύμα βιασμού από τον αδελφό και τον θείο της.

Σύμφωνα με την ίδια ο πρώτος βιασμός έγινε το 2016, αρχικά από τον αδελφό της. Στη συνέχεια υποστήριξε ότι με την άσκηση βίας την βίαζαν κατ’ επανάληψη και ο αδελφός και ο θείος της.

Οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του αδελφού και του θείου για βιασμό κατ’ εξακολούθηση. Ο φάκελος είχε αποσταλεί στην Εισαγγελία Αμαλιάδας.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ