Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Σοκ: Η ακτινογραφία 41χρονης ανεμβολίαστης εγκύου – «Μόνο ο μισός πνεύμονας λειτουργεί» (Φωτό)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σοκ προκαλεί η ακτινογραφία πνεύμονα μιας 41χρονης εγκύου που νόσησε από κορονοϊό. Την ακτινογραφία δημοσιοποίησε στο Facebook, ο Καθηγητης Παιδιατρικής του ΑΠΘ, Κοσμάς Σαραφίδης.

Η γυναίκα είναι ανεμβολίαστη και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Η 41χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με προβλήματα στο αναπνευστικό, όντας έγκυος 5,5 μηνών. Γέννησε πρόωρα με καισαρική και διασωληνώθηκε. «Μόνο ο μισός από τον κάθε πνεύμονα της λειτουργεί» αναφέρει χαρακτηριστικά ο γιατρός.

aktin 0
FACEBOOK

Η σοκαριστική ανάρτηση του γιατρού

«Ακτινογραφία θώρακα ανεμβολίαστης εγκύου που διασωληνώθηκε χτες και γέννησε πολύ πρόωρα λόγω της βαρύτητας της κατάστασης της. Μόνο ο μισός από τον κάθε πνεύμονα της λειτουργεί.

Άγνωστη η πρόγνωση της μητέρας. Και ένα νεογνό που θα μπορούσε να γεννηθεί στην ώρα του, τελειόμηνο, και να αποφύγει όλους τους κινδύνους της προωρότητας. Αυτό που γράφεται σε ανάλογες περιπτώσεις, ότι δηλαδή το μωρό σώθηκε, είναι τελείως ανακριβές. Μήνες εντατικής νοσηλείας για να επιβιώσει και μόνο! Και με νευροεξέλιξη απρόβλεπτη σε μεγάλο βαθμό! ΚΡΙΜΑ, ΚΡΙΜΑ!Τα σχόλια είναι περιττά!».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ