Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Σέρρες: Ζευγάρι ζήτησε από νοσηλεύτρια ένα τελευταίο τραγούδι – Μετά πέθαναν και δύο (Βιντεο)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μία συγκινητική και συγκλονιστική ιστορία έρχεται από τις Σέρρες και συγκεκριμένα από μία επικουρική νοσηλεύτρια στο Νοσοκομείο Σερρών. Η νοσηλεύτρια μιλώντας στο epiloges.tv αποκάλυψε ότι προτού χάσουν τη ζωή τους από τον κορονοϊό ένα ζευγάρι της ζήτησε μια τελευταία χάρη. «Ο σύζυγος μού ζήτησε να τραγουδήσω στη γυναίκα του. Μετά πέθαναν και οι δύο στο νοσοκομείο» λέει συγκινημένη. Ο κορονοϊός αποδείχθηκε και σε αυτή την περίπτωση ανίκητος…

Η επικουρική νοσηλεύτρια στο Νοσοκομείο Σερρών, Στέλλα Χινάκη καθηλώνει. Πρόκειται για μια σεμνή και αφοσιωμένη νοσηλεύτρια που τραγουδάει στους ασθενείς για να τους δίνει κουράγιο στη μεγάλη τους μάχη με τον κορονοϊό.

«Με αμέριστο ζήλο και απεριόριστη κατανόηση, πρέπει να συμπαραστεκόμαστε στους ασθενείς του κορονοϊού που νοσηλεύονται σε πρωτόγνωρες συνθήκες νοσηλείας, μέσα σε κλειστές πόρτες» τονίζει η ίδια, που όπως λέει εργάζεται εδώ και ενάμιση χρόνο στην κλινική Covid 19 και έχει ζήσει όλη την δύσκολη αυτή κατάσταση με τον φονικό ιό.

«Συμπαραστεκόμαστε η μία νοσηλεύτρια στην άλλη και παίρνουμε κουράγιο, για να μπορούμε να αντέξουμε.» Η ίδια περιγράφει με συγκίνηση ένα περιστατικό με ένα ζευγάρι, που καθώς νοσηλευόταν στο νοσοκομείο σε χωριστούς θαλάμους, ο άντρας, της ζήτησε να τραγουδήσει ένα τραγούδι στην σύζυγό του.

Συγκλονισμένη και η ίδια λέει  ότι μετά από λίγες μέρες πέθαναν και οι δυο.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ