Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Άφαντη η κυβέρνηση – Ο «ασθενής 0» αποκαλύπτει – «Κανείς δε με ενημέρωσε»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επιτελικό κράτος μπάχαλο για μια ακόμη φορά. Οι περισσότερες χώρες είναι σε κατάσταση μεγάλης επιφυλακής μετά την εμφάνιση της παραλλαγής Όμικρον και στην Ελλάδα συμβαίνουν απίστευτα πράγματα.

Ο άνθρωπος στον οποίο εντοπίστηκε η μετάλλαξη για πρωτη φορά στην Ελλάδα ο αποκαλούμενοις και «ασθενής 0» κατήγγειλε ότι κανένας δεν τον ενημέρωσε ότι είναιο φορέας της νέας μετάλλαξης

«Το έμαθα για την Όμικρον από τα κανάλια. Κανένας επίσημος οργανισμός δε με ενημέρωσε. Είμαι εμβολιασμένος και αυτή τη στιγμή δεν έχω κανένα σύμπτωμα. Ταξίδευα από Νότια Αφρική για Ελλάδα, και μετά Αθήνα – Χανιά. Έχω κάνει όλα τα απαιτούμενα rapid και pcr τεστ τα οποία ήταν αρνητικά και μετά, στην τέταρτη ημέρα, βγήκα σε ένα rapid θετικός», ανέφερε.

Ο Χανιώτης που είναι μόνιμος κάτοικος Νότιας Αφρικής, έφτασε την Παρασκευή στην Αθήνα και μετά στα Χανιά. Κάθε μέρα έκανε τεστ και τον έδειχναν αρνητικό, τη Δευτέρα το πρωί το τεστ τον έδειξε θετικό. Τα αποτελέσματα της ανάλυση που έγινε στο εργαστήριο Ιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, βγήκαν σήμερα το πρωί.

Αξίζει να σημειωθεί πως από χθες υπήρξαν “διαρροές” περί συμπτώματος “Όμικρον” στη χώρα μας, που τελικά ανακοινώθηκε από τον υπουργό Υγείας το πρωί της Πέμπτης.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ