Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

Θεσσαλονίκη: Στο κρατητήριο οι αρνητές που εμφανίσθηκαν ως πολιτοφύλακες

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κωμικοτραγικές καταστάσεις εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης σε κατάστημα που διενεργεί rapid tests, στη Θεσσαλονίκη.

Η ομάδα των τεσσάρων ατόμων εμφανίστηκε στην είσοδο καταστήματος στην περιοχή της Τούμπας και ζήτησε από τον υπεύθυνο του χώρου να επιδείξει την άδεια νόμιμης λειτουργίας της επιχείρησης.

Εκείνος έκπληκτος αναρωτήθηκε για ποιον λόγο να τους υπακούσει. Οι τρεις άντρες και η γυναίκα του είπαν ότι είναι όργανα της «Συνταγματικής Αστυνομίας».

image00004

Καθένας είχε στο στήθος του ένα καρτελάκι που έγραφε «Θεματοφύλακας του Άρθρου 120 του Συντάγματος». Ισχυρίστηκαν ότι επειδή είναι «θεματοφύλακες» μπορούν να ελέγξουν τους πάντες και τα πάντα.

Ακόμη καταφέρθηκαν κατά του εμβολίου για τον κορωνοϊό και είπαν ότι τα rapid tests είναι παράνομα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με ανάρτηση στο facebook καλούσαν μέλη της ίδιας ομάδας να προμηθευτούν χειροπέδες για να συλλαμβάνουν πολίτες.

image00003

Στη συνέχεια, άρχισαν να ζητούν τις άδειες και τα στοιχεία των εργαζομένων του καταστήματος, ενώ επέβλεψαν τη διαδικασία των rapid test.

Έψαξαν μέχρι και τα σκουπίδια, όπου πετιούνται τα τεστ αφού έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Ο υπεύθυνος του rapid test point δεν πίστευε στα αυτιά του και ειδοποίησε την Αστυνομία.

image00002

Οι αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο συνέλαβαν τους τέσσερις άνδρες και τους οδήγησαν στο κρατητήριο.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για αντιποίηση αρχής, παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών, φθορά ξένης περιουσίας και παράνομη βιντεοσκόπηση και παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

image00001

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ