Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

Χίος: Καταγγελία για «ημέτερη» της ΝΔ που παραβιάζει τον νόμο στο νοσοκομείο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Χίου και προσωπικά η Διοικήτρια, πέρα από την επαναφορά των εργολάβων σε κρίσιμους τομείς, προχώρησαν σε μια ακόμη ενέργεια που κινείται στα όρια της παράβασης της ορθής διοίκησης, επισημαίνουν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Χίο, Ανδρέας Μιχαηλίδης και η Νομαρχιακή Επιτροπή  ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χίου.

Η διοικήτρια όρισε «αναπληρώτρια στη Διεύθυνση της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, άτομο που δεν πληροί τα κριτήρια του νόμου. Το μόνο κριτήριο που πληροί είναι ότι ανήκει στην κατηγορία των «ημετέρων». Με την τοποθέτηση αυτή παρακάμπτονται άξια στελέχη της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, με μακράν καλύτερα βιογραφικά, αλλά δυστυχώς όχι της αρεσκείας τους», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

«Ο ουσιαστικός λόγος της υποσκέλισης αυτής είναι ότι τα συγκεκριμένα αυτά στελέχη ασκούν συνδικαλιστική δράση και εναντιώνονται στην πολιτικής της κ. Κανταράκη και των νέων πολιτικών φίλων της. Η τοποθέτηση αυτή αποτελεί στην ουσία πολιτική δίωξη και νομική ακροβασία και ως τέτοια την καταγγέλλουμε και ζητάμε την άμεση ανάκλησή της. Το θέμα αυτό θα έλθει μαζί με άλλα ζητήματα κακοδιοίκησης στη Βουλή προς απάντηση από τον αρμόδιο Υπουργό», προστίθεται στην κοινή ανακοίνωση του κυρίου Μιχαηλίδη και της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χίου.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ