Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στο νοσοκομείο οδηγήθηκε ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμάς, που νοσεί από κορονοϊό και αρνείτο την εισαγωγή του σε νοσηλευτικό ίδρυμα. Τελικά μεταφέρθηκε σήμερα εσπευσμένα στο νοσοκομείο Αγρινίου.

Σύμφωνα με το karvasaras.gr από το βράδυ της Δευτέρας είχε ενημερωθεί από τον θεράποντα ιατρό του Μητροπολίτη, ασθενοφόρο για να τον παραλάβει από το σπίτι του και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο Αγρινίου.

Ωστόσο, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μητροπολίτης αρνήθηκε να νοσηλευτεί και θέλησε να παραμείνει στο σπίτι του, όπου συνέχιζε να λαμβάνει τη φαρμακευτική αγωγή που του είχε χορηγηθεί.

Τελικά το απόγευμα, μετά από την επίμονη στάση συγγενικών του προσώπων, κλήθηκε το ΕΚΑΒ στο σπίτι του μητροπολίτη στο Αγρίνιο για να τον παραλάβει.

Κατά την παραλαβή του από το ασθενοφόρο υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο ίδιος ο Μητροπολίτης συνέχισε να αρνείται τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Τελικά, μπήκε στο ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου με αναπνευστικά προβλήματα λόγω των επιπλοκών του κορονοϊού.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ