Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Γυναικολόγος Παρθένας Κουτμερίδου: «Της έλεγα να εμβολιαστεί, αλλά ο άνδρας της είναι φανατικός αντιεμβολιαστής»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο γυναικολόγος, Χρήστος Καρύδας, που παρακολουθούσε την Παρθένα Κουτμερίδου, με δήλωση του ξεκαθάριζει ότι ο ίδιος δεν είχε αποτρέψει την άτυχη 38χρονη να εμβολιαστεί.

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας της Παρθένας Κουτμερίδου, Στάθης Κουτμερίδης, είχε δηλώσει ότι η 38χρονη ανέβαλε τον εμβολιασμό της μετά από συνεννόηση με τον γυναικολόγο της.

Ωστόσο,ο γυναικολόγος, Χρήστος Καρύδας σε δήλωση του στο Mega και στην εκπομπή LiveNews, υποστήριξε ότι ίδιος είχε προτρέψει την 38χρονη να εμβολιαστεί, αλλά εκείνη δεν το έκανε, επειδή αντιδρούσε  ο σύζυγός της, ο οποίος είναι «φανατικός αντιεμβολιαστής» και επηρεαζόταν από τις συστάσεις του πνευματικού του.

«Ο άντρας της είναι φανατικός αντιεμβολιαστής, όπως κι όλη η οικογένειά του εξαιτίας ενός πνευματικού απ’ ό,τι γνωρίζω. Φτάσαμε σε ένα σημείο να είμαι τόσο φορτικός με το εμβόλιο, που κάθε φορά τους το επισήμαινα. Τους έλεγα, “βγαίνετε έξω, πάτε από δω και από κει, κάντε σας παρακαλώ το εμβόλιο και οι δυο”, που φτάσαμε στο να μην έρχεται ο σύζυγός της στο ιατρείο. Αυτά έχω να σας δηλώσω και λυπάμαι πάρα πολύ για την λάσπη που βγαίνει. Θέλω να σας εκφράσω την απογοήτευσή μου, διότι αυτή την κοπέλα, εγώ την υπεραγαπούσα, περισσότερο από οποιαδήποτε πελάτισσά μου, διότι ήταν και φίλη μου. Και λυπάμαι πάρα μα πάρα πολύ για όσα ακούγονται για το όνομά μου. Εγώ πρέπει να βγω κάποια στιγμή και να αποκαταστήσω το όνομά μου. Είμαι υπέρμαχος του εμβολιασμού αλλά ο σύζυγός της ήταν και είναι φανατικός αντιεμβολιαστής, όπως και η οικογένειά του λόγω κάποιου πνευματικού, επαναλαμβάνω. Έχω περάσει άπειρες ώρες μαζί τους, να τους συμβουλεύω για τα οφέλη και τους κινδύνους. Ξέρω ότι έπρεπε να είχε κάνει το εμβόλιο, ωστόσο εγώ δεν μπορώ να βάλω κάποιον να κάνει το εμβόλιο με το ζόρι ειδικά όταν ο σύζυγος την επηρέαζε να μην το κάνει. Ειλικρινά, θα φτάσουμε σε ένα σημείο να βάζουμε τις γυναίκες να υπογράφουν, ότι εγώ τις συμβούλεψα να κάνουν το εμβόλιο. Για το όνομα του Θεού. Συνειδητοποιημένος γυναικολόγος είμαι».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ