Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

Διαφθορά στην ΕΛ.ΑΣ – Βρέθηκαν 320.000 ευρώ σε χρηματοκιβώτιο αξιωματικού – Σάλος από τις αποκαλύψεις

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με πρωτόγνωρη ένταση συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την δραστηριότητα του κυκλώματος με πρωταγωνιστές αστυνομικούς. Εξέδιδαν ταυτότητες και διαβατήρια σε επικίνδυνους κακοποιούς και αλλοδαπούς.

Στο χρηματοκιβώτιο του φερόμενου ως αρχηγού του κυκλώματος, διοικητή ασφαλείας αστυνομικής υπηρεσίας στην Δυτική Αττική βρέθηκαν… 320.000 ευρώ.

Ειδικότερα, πρόκεται για αξιωματικό ο οποίος πριν από πέντε χρόνια υπηρετούσε στην Αντιτρομοκρατική και έχει κάνει πολλές μετεκπαιδεύσεις στο εξωτερικό με το FBI.

Σύμφωνα με πληροφορίες το κύκλωμα στο οποίο εμπλέκονται και απόστρατοι αστυνομικοί φέρεται ότι χορήγησε πλαστές ταυτότητες σε 3.000 αλλοδαπούς.

Οι αστυνομικοί οι οποίοι εισέβαλαν εχθες στο γραφείο του τον πίεσαν να τους το δείξει και το άνοιξαν με τροχό, καθώς ισχυρίστηκε ότι δεν θυμόταν τον συνδυασμό, ενώ για το ποσό ισχυρίστηκε ότι ήταν συγγενικού προσώπου του και το είχε εκεί για ασφάλεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όχι μόνο δεν συνεργαζόταν, όχι μόνο αρνήθηκε να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο που είχε στο γραφείο του αλλά χρειάστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, να τον… βγάλουν σηκωτό από το τμήμα προκειμένου να γίνει η έρευνα!

Επιπλέον, σήμερα το απόγευμα στις 16:00 ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη αυτή θα προβεί σε δηλώσεις για την εξάρθρωση του κυκλώματος.

Διαφθορά στην ΕΛ.ΑΣ – Σάλος με το κύκλωμα διαβατηρίων και ταυτοτήτων με αρχηγό αξιωματικό

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ