Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Ελασσόνα: Κατέρρευσε στέγη δημοτικού σχολείου – Τρομοκρατημένοι γονείς έπαιρναν τα παιδιά

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Mάρτυρες της κατάρρευσης στέγης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ελασσόνας έγιναν πολίτες της Ελασσόνας με τους γονείς να τρέχουν τρομοκρατημένοι να πάρουν τα παιδιά τους από το σχολείο.

Στο σχολικό κτίριο συστεγάζονται δύο σχολεία, το 3ο Δημοτικό Σχολείο Ελασσόνας και το 3ο Νηπιαγωγείο Ελασσόνας.

Ευτυχώς, αν και υπήρξαν μεγάλες ζημιές από την κατάρρευση της στέγης και την πτώση υλικών, δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί.

ελασσονα2
elassonanews.gr

ελασσονα1
elassonanews.gr

Από θαύμα γλίτωσαν οι 20 μαθητές του δευτέρου τμήματος της ΣΤ Τάξης του 4ου δημοτικού σχολείου στην Πυλαία Θεσσαλονίκης στις 4 Νοεμβρίου. Πρωινή ώρα κατέρρευσε όλη η ψευδοροφή της τάξης στην οποία στεγάζεται το συγκεκριμένο τμήμα και τα παιδιά σώθηκαν χάρη στην παρατηρητικότητα της δασκάλας τους η οποία παρατήρησε μια περίεργη ρωγμή στην οροφή και ζήτησε από τα παιδιά να βγουν από την αίοθυσα. Πέντε λεπτά αργότερα η οροφή κατέρρευσε.

κατερρευσε οροφη σχολειου2

Θεσσαλονίκη: Κατέρρευσε οροφή σε σχολική αίθουσα – Μόλις που πρόλαβε η δασκάλα να βγάλει τα παιδιά έξω – Παρεμβάση εισαγγελέα-ΒΙΝΤΕΟ

Στις 8 Νοεμβρίου εικόνες ντροπής και εγκατάλειψης  έρχονται από ένα ακόμη σχολείο της χώρας όπου κομμάτι της οροφής στην αίθουσα του Συλλόγου Διδασκόντων ξεκόλλησε και έπεσε στο πάτωμα. Το περιστατικό σημειώθηκε στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας και ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

Νέα Ιωνία: Εικόνες ντροπής σε σχολείο- Έπεσε κομμάτι της οροφής σε αίθουσα

Εχθές, 29 Νοεμβρίου, σοβάδες ξεκόλλησαν και έπεσαν σε θρανία σε αίθουσα του 1ου Γενικού Λυκείου Καλαμάτας. Την στιγμή εκείνη οι μαθητές βρίσκονταν σε διάλειμμα κι έτσι δεν υπήρξε τραυματισμός.

sovadesmessinia

Καλαμάτα: Έπεσαν σοβάδες σε σχολική αίθουσα- Ξεκόλλησαν από την οροφή

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ