Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Έσπασε την καραντίνα ο ψευτογιατρός «Dr Κόντος» και εμφανίσθηκε στο δικαστήριο – Πανικός στην αίθουσα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο 48χρονος ψευτογιατρός «Dr Κόντος» έσπασε την καραντίνα στην οποία είχε τεθεί μετά τη νοσηλεία του για κορωνοϊό, εμφανίστηκε στο δικαστήριο με την έδρα να διατάσσει την  αποχώρησή του.

Επιπλέον, ο εισαγγελέας της έδρας ανέφερε ότι θα ζητήσει έρευνα προκειμένου να διερευνηθεί γιατί ο κατηγορούμενος μεταφέρθηκε στο δικαστήριο από τις φυλακές Κορυδαλλού χωρίς να έχει τηρηθεί η καραντίνα.

Εξιτήριο από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» έλαβε στις 28 Νοεμβρίου, μεταφέρθηκε πίσω στις φυλακές Κορυδαλλού και έπρεπε να μείνει σε πενθήμερη καραντίνα και σήμερα αποφάσισε αποφάσισε να εμφανιστεί στο δικαστήριο.

Ο κατηγορούμενος για 12 ανθρωποκτονίες και 14 απόπειρες ανθρωποκτονιών στις προηγούμενες συνεδριάσεις δεν είχε καν χορηγήσει εξουσιοδότηση στους συνηγόρους του με αποτέλεσμα η δίκη να προχωρά με τον ίδιο να δικάζεται ως ωσεί παρόντα.

Με την είσοδο του κατηγορούμενου στο δικαστήριο ακολούθησαν σκηνές απείρου κάλλους..

Πρόεδρος: Ο κατηγορούμενος έχει υποβληθεί σε μοριακό τεστ;

Δικηγόρος υπεράσπισης: Έχει διαταχθεί πενθήμερη καραντίνα για επιδημιολογικούς λόγους από τον Ευαγγελισμό. Έλαβε εξιτήριο στις 28 Νοεμβρίου.

Ακροατήριο: Και γιατί είναι εδώ;

Εισαγγελέας: Άρα παραβιάζεται η καραντίνα

Συνήγορος Υπεράσπισης: Να σας δείξω το έγγραφο.

Εισαγγελέας: Να τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Αυτο σας το είπαν από νοσοκομείο;

Πρόεδρος: Ο Κορυδαλλός διέταξε τη μεταγωγή.

Εισαγγελέας: Από τη στιγμή που ο κατηγορούμενος νομιμοποίησε τους δικηγόρος τους, να αποχωρήσει από το δικαστήριο δημιουργείται ζήτημα ασφάλειας και υγείας. Θα ζητήσω να διερευνηθεί για ποιο λόγο ήρθε εδώ ενώ έπρεπε να τηρηθεί η καραντίνα.

Δικηγόρος Υπεράσπισης: Επιθυμία του κατηγορουμένου είναι η αυτοπρόσωπη παρουσία

Δεύτερη Δικηγόρος Υπεράσπισης: Να γίνει σεβαστό το δικαίωνα του κατηγορουμένου, να διακόψουμε για Παρασκευή.

Πρόεδρος: Να αποχωρήσει ο κατηγορούμενος, να γίνει επικοινωνία με Κορυδαλλό.

Ο 48χρονος αποχώρησε από το δικαστήριο με απόφαση του δικαστηρίου και εκπροσωπείται από τους δικηγόρους του. Αυτή την ώρα η δίκη συνεχίζεται με καταθέσεις θυμάτων του.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ