Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Πρέβεζα: Ανεμοστρόβιλος πέταξε τη σκεπή ταβέρνας 200 μέτρα μακριά

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μεγάλα προβλήματα άφησε στο νομό Πρέβεζας η κακοκαιρία που χτύπησε τις τελευταίες ώρες με αποτέλεσμα να βρίσκεται επί ποδός ο κρατικός μηχανισμός.

Οι δυνατοί άνεμοι, όπως αναφέρει το onprevezanews.gr, ξήλωσαν στην κυριολεξία μεγάλα δέντρα τα οποία έπεσαν σε πολλά σημεία του δρόμου της Ε.Ο Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας και να κλείσουν την κίνηση των οχημάτων και από τα δύο ρεύματα.

Τεράστιες καταστροφές έχουν σημειωθεί και στην παραλιακή της Καστροσυκιάς.

Ανεμοστρόβιλος που βγήκε από τη θάλασσα στην Πρέβεζα προκάλεσε πολλές ζημιές. Αξιοσημείωτη είναι η ζημιά που υπέστη μια ταβέρνα στην περιοχή Καστροσυκιά, αφού η σκεπή «πέταξε» 200 μέτρα μακριά, λόγω των θυελλωδών ανέμων.

Η εν λόγω ταβέρνα στην Πρέβεζα διαλύθηκε, χωρίς να υπάρξουν τραυματίες. Όχι μόνο ξηλώθηκε η σκεπή και βρέθηκε 200 μέτρα μακριά μέσα στη δασική περιοχή που περιβάλλει το κατάστημα αλλά καταστράφηκαν και οι ξύλινες κατασκευές, με δοκάρια να σπάνε στη μέση.

Σύμφωνα με το onprevezanews.gr, ξεριζώθηκαν δέντρα στην αυλή και έσπασαν καρέκλες και τραπέζια, με τη δύναμη του φαινομένου να είναι τόσο ισχυρή που ξήλωσε ακόμα και και αλουμινένιες πόρτες και τζαμαρίες.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ