Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Αυτός εγκατέλειψε το 1,5 ετών βρέφος στο Aρχαιολογικό Mουσείο – ΒΙΝΤΕΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καρέ από κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει τον άνδρα ο οποίος εγκατέλειψε το μωρό στο Αρχαιολογικό Μουσείο στις 9.30 το πρωί της Κυριακής.

Στο βίντεο φαίνεται να μεταφέρει το μωρό 1,5 έτους με το καρότσι το οποίο λίγο μετά εγκατέλειψε κάτω από μια ελιά. Το μωρό εντόπισε μια γυναίκα και ειδοποίησε τον φύλακα του αρχαιολογικού μουσείου ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε την ΕΛΑΣ.

Οι αστυνομικοί που έχουν εξετάσει το υλικό από τις κάμερες αφαλείας έχουν διαπιστώσει ότι από τις 7:30 το πρωί της Κυριακής μέχρι τις 9:30 οπότε και εντοπίστηκε από την γυναίκα δεν έχει καταγραφεί κανένα άλλο άτομο με μωρό στα χέρια ή σε καρότσι στην περιοχή.

Το δύσκολο κομμάτι της έρευνας είναι η ταυτοποίηση του συγκεκριμένου προσώπου.

Οι αστυνομικοί έχουν πάρει ήδη κατάθεση από το φύλακα του Μουσείου αλλά και από την γυναίκα που βρήκε το μωρό.

Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί από την πρώτη στιγμή ο αρμόδιος Εισαγγελέας, ο οποίος προς το παρόν έχει δώσει εντολή να φιλοξενηθεί το μωρό στο νοσοκομείο Παίδων.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι το μωρό ζούσε με έναν τουλάχιστον από τους δύο γονείς του, καθώς η κατάστασή του δείχνει ότι κάποιος το φρόντιζε μέχρι τη στιγμή που το εγκατέλειψε.

Εάν δεν τελεσφορήσουν οι έρευνες, τότε μπορεί να γίνει λήψη dna, σε μία προσπάθεια να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια. Το μωρό είναι καλά στην υγεία του και παρακολουθείται όλο το 24ωρο από το προσωπικό του νοσοκομείου.

 

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ