Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Θεσσαλονίκη: Απατεώνες ζητούν 3.500 ευρώ από συγγενείς ασθενών με Covid-19 για ένα κρεβάτι σε ΜΕΘ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μία απίστευτη καταγγελία ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το νοσοκομείο «Άγιος Παύλος» της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με αυτήν, μία άγνωστη γυναίκα κάλεσε τη σύζυγο ασθενούς με κορωνοϊό η οποία νοσηλευόταν στο νοσοκομείο και της ζήτησε 3.500 ευρώ προκειμένου να μεσολαβήσει και να της βρει κρεβάτι στη ΜΕΘ του νοσοκομείου.

Την καταγγελία, όπως αναφέρει το thestival.gr, έκανε συγγενής του ασθενή στο διοικητή του νοσοκομείου Άγιος Παύλος την περασμένη Τετάρτη.

«Σύμφωνα με την καταγγελία που μας έγινε μία κυρία κάλεσε την σύζυγο του ασθενούς και της είπε ότι για να μπει στη ΜΕΘ πρέπει να μεσολαβήσει η ίδια, να του κάνει τραχειοτομή και ζητούσε 3.500 ευρώ», ανέφερε ο διοικητής του νοσοκομείου, Οδυσσέας Κατσάκας. Σύμφωνα με τον ίδιο δεν υπάρχει στο νοσοκομείο νοσηλεύτρια ή γιατρός με το όνομα που αναφέρεται στην καταγγελία.

Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα αντίστοιχο περιστατικό έγινε και στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης και άγνωστοι κατάφεραν και πήραν 3.500 ευρώ από συγγενείς.

Μάλιστα, ο διοικητής του νοσοκομείου μιλά ανοιχτά για κύκλωμα.

«Προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τον πανικό και τον φόβο των συγγενών» ανέφερε, προσθέτοντας ότι έχει ενημερώσει τον Εισαγγελέα.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ