Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Τρία χρόνια ανείπωτης θλίψης για τον χαμό της αδικοχαμένης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέρασαν κιόλας τρία χρόνια από τη δολοφονία της αδικοχαμένης φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη. Όμως ο πόνος των δικών της ανθρώπων, που μόλις πριν λίγες μέρες έδωσαν τα ρούχα της σε έκθεση αδικοχαμένων γυναικών, για να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος, παραμένει ανείπωτος.

«Σαν να ήταν χθες, ο χρόνος δεν είναι γιατρός», τόνισε η μητέρα της, Κούλα Τοπαλούδη, η οποία παρέστη στο μνημόσυνο για τα τρία χρόνια από τον βίαιο θάνατο της κόρης της, το οποίο τελέστηκε την Κυριακή στο Διδυμότειχο Έβρου.

Υπενθυμίζουμε πως το Διδυμότειχο ήταν ο τόπος καταγωγής της άτυχης φοιτήτριας, που άφησε την τελευταία της πνοή με μαρτυρικό τρόπο στη θάλασσα της Ρόδου, όταν τη σκότωσαν ένας Έλληνας κι ένας Αλβανός.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, σε κλίμα συγκίνησης, συγγενείς και φίλοι έδωσαν το παρόν, ενώ η οικογένεια της Ελένης έλαβε πολλά μηνύματα συμπαράστασης, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

Συντετριμμένος κι ο πατέρας της Ελένης, Γιάννης Τοπαλούδης, ανέφερε πως «η ψυχή όλων αυτών των κοριτσιών, ας ευαισθητοποιήσει όσους αποφασίζουν για μας».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ