Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023

Κως: Καβγάς παιδιών στέλνει μαθητή με ελαφρά αμνησία στο νοσοκομείο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ένα περιστατικό ενδοσχολικής βίας σημειώθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο Λύκειο Αντιμάχειας στα Δωδεκάνησα, όπως κατήγγειλαν γονείς, με αποτέλεσμα ένας μαθητής να οδηγηθεί στο νοσοκομείο με ελαφρά αμνησία, αν και πια είναι καλά στην υγεία του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν σε δημοσίευμά τους, οι τοπικές εφημερίδες «Βήμα της Κω» και «Ροδιακή», κατά τις καταγγελίες των γονιών, ο «δράστης» του συγκεκριμένου περιστατικού, δημιουργεί συχνά προβλήματα κι υποστήριξαν πως έχουν ενημερώσει τη διεύθυνση του σχολείου και την Αστυνομία.

Από την πλευρά της Διεύθυνσης του σχολείου τονίστηκε, πάντως, πως  πανελλαδικά, υπάρχει έξαρση στων περιστατικών βίας στα σχολεία εν μέσω της πανδημίας.

Ο διευθυντής υποστήριξε, κατά τα δημοσιεύματα, πως είναι γνώστης του συγκεκριμένου περιστατικού, καθώς έχει γίνει επίσημη καταγγελία και ότι περιμένει να επιστρέψει στο σχολείο ο φερόμενος ως δράστης, ο οποίος απουσιάζει, για ν΄ απολογηθεί και να υποστεί τις ανάλογες συνέπειες. Ωστόσο, τονίστηκε πως ο μαθητής, που φέρεται να εμπλέκεται στο περιστατικό βίας, δεν έχει εμπλακεί σε άλλα.

Διαφορετική διάσταση δίνουν οι γονείς του παιδιού, που φέρεται ότι προκάλεσε το επεισόδιο κι αρνούνται τις κατηγορίες.

Για το συγκεκριμένο περιστατικό πάντως, άλλοι ανέφεραν ότι το παιδί μπήκε στη μέση για να σταματήσει έναν καβγά, που είχε προηγηθεί ανάμεσα στο παιδί, που χτύπησε (και έπαθε αμνησία) και σε έναν μικρότερο μαθητή, με αποτέλεσμα κατά λάθος, να χτυπήσει το πρώτο.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ