Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Απολαυστικός ο παπα-Νικόλας για τους εμβολιασμούς: Όρσε! Το βίντεο που έγινε viral

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πικρές αλήθειες για τη δυσπιστία στα εμβόλια, που υπάρχει στους κόλπους της εκκλησίας, είπε με ένα ξεκαρδιστικό τρόπο, ένας παπάς από την Κοζάνη.

Μιλώντας στο Top Channel, ο παπα-Νικόλας λέει χαρακτηριστικά  «πήρανε κόσμο στο λαιμό τους οι παπάδες και οι πνευματικοί παπάδες… ». «Ο πάσα μήτρος και ο πάσα γελαδιάρης και χωραφιάρης γίνηκαν γιατροί και λοιμωξιολόγοι».

Με αμεσότητα και με την χαρακτηριστική ντοπιολαλιά διηγήθηκε την ιστορία μιας γυναίκας που, όταν τη ρώτησε, εάν έκανε το εμβόλιο, εκείνη του απάντησε πως δεν το έκανε γιατί της είπε ο πνευματικός της ότι θα βάλει μέσα της τον σατανά. Η απάντησή του ήταν αποστομωτική!

Είπε πολλά ο παπά-Νικόλας και αναρωτιέται κανείς γιατί η κυβέρνηση πληρώνει διαφημιστικές εταιρείες και… λίστες Πέτσα για να περάσει ένα μήνυμα προφύλαξης από τον κορονοϊό, την ώρα που ένας απλός καλός παπάς μπορεί να πει περισσότερα σε λίγα λεπτά.

Δείτε γιατί έγινε viral το βίντεο:

Τα λόγια του παπά-Νικόλα προκάλεσαν άισθηση, με αποτέλεσμα η συνέντευξη να γίνει viral. Mέρος της, μάλιστα, αναδημοσίευσε και ο Ηλίας Μόσιαλος.

Ολόκληρη η συνέντευξη εδώ:

Δείτε ένα απόσπασμα:

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ