Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

Αγρίνιο: Μήνυσεις για εκφοβισμό σε 13χρονο – Οι νταήδες ανέβασαν και βίντεο στο Tic Tok

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε μήνυση και συμπληρωματική μήνυση εις βάρος επτά μαθητών και της Διεύθυνσης Γυμνασίου του Αγρινίου προχώρησε μητέρα μαθητή, που έπεσε, όπως καταγγέλλει, θύμα εκφοβισμού.

Η επίθεση, μάλιστα, καταγράφηκε σε κινητά τηλέφωνα μαθητών και κυκλοφόρησε μέσω της εφαρμογής Tik Tok σε κοινωνικά δίκτυα κι η κοινωνία του Αγρινίου είναι ανάστατη.

Το περιστατικό έγινε αντιληπτό στις 11 Νοεμβρίου, όταν η μητέρα του, σύμφωνα με την καταγγελία, βρήκε τον 13άχρονο γιο της χτυπημένο να κλαίει. Υποστήριξε ότι ενώ σχολούσε του επιτέθηκε μαθήτρια μπροστά σε άλλους έξι μαθητές, που γελούσαν και την παρότρυναν.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από τοπικά μέσα ενημέρωσης, το βίντεο αναρτήθηκε στο instagram και στο Tik Tok κι οι μαθητές τον χλεύαζαν και τον χτυπούσαν ή γελούσαν μαζί του, μετά από παρότρυνση ενός μαθητή στη μαθήτρια να τον χτυπήσει.

Η αρχική μήνυση έγινε στις 12 Νοεμβρίου ενώ συμπληρωματική κατατέθηκε χθες 26 Νοεμβρίου στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου από τον δικηγόρο της μητέρας, Παντελή Βαμβακά, όπου περιγράφονται διάφορες επιθετικές συμπεριφορές μαθητών ενώ γίνεται μνεία και στη Διεύθυνση του σχολείου.

Το παιδί σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση δεν πήγε κάποιες μέρες στο σχολείο ενώ τελικά εντάχθηκε σε άλλο τμήμα.

Tο βίντεο τέθηκε στη διάθεση των αστυνομικών αρχών και της Εισαγγελίας. Παραδόθηκε και στο agrinionews.gr που για ευνόητους λόγους το παρουσιάζει αλλοιωμένο.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ